Киянина підозрюють у переправі нелегальних мігрантів через кордон на Закарпатті

10
0

На Закарпатті працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми затримали одного із організаторів каналу нелегальної міграції іноземців до країн Євросоюзу.

36-річного мешканця столиці, уродженця Республіки Бангладеш, який підозрюється у підготовці та організації незаконного переправлення чотирьох іноземців через державний кордон затримали сьогодні, 24 грудня, в Києві.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 КПК України. У справі триває слідство.

Нагадаємо, у травні цього року поліцейські відділу БЗПТЛ на території Великоберезняського району, неподалік державного кордону, затримали чотирьох іноземців, які намагались виїхати до Європи.

Як встановили правоохоронці,особами, які займалися підготовкою та організацією переправки незаконних мігрантів виявились двоє чоловіків - мешканець м.Київ та житель Харківщини.

Чоловікам вдавалося протягом тривалого часу переховувались від правоохоронців. Так, мешканця Харківської області ще досі розшукують.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 332 ККУ, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

У разі доведення вини затриманого в суді підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, - повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також