Кирбай у с.Макарьово на Мукачівщині закінчився масовою бійкою з бітами та молотками

21
9

Бійка трапилась ввечері 14 жовтня під час святкування престольного свята у селі Макарьово - Покрову.

Про це Mukachevo.net розповіли очевидці конфлікту, а про факт масової бійки підтвердили у Мукачівському відділку поліції.  

За словами місцевих жителів та постраждалих, масова бійка за участі 30-40 молодиків із сіл Макарьово, Барбово, Залуж, Пістрялово та Станово, а також декількох мукачівців, відбулась близько 22:00 суботи, 14 жовтня, під час кирбаю у центрі села. 

Бійка виникла після словесного конфлікту за декілька годин до цього. Молодики, які приїхали на бійку із сусідніх сіл, використовували біти, палиці, а також молотки, які виявили пізніше на місці бійки. Був виявлений навіть ніж, який покинули на місці бійки. 

На місце одразу ж виїхала поліція та швидка допомога. За попередньою інформацією, за медичною допомогою звернулись близкьо 20 учасників конфлікту, які отримали травми різного ступеня важкості. 

До нацполіції із відповідною заявою звернувся батько одного із постраждалих у бійці хлопців. Слідчі нацполіції підтверлили факт масової бійки та внесли інформацію до ЄРДP за ч.2 ст. 296 ККУ, - хуліганство.  


Нещодавно, у Сваляві готувалася масова бійка зі зброєю. Поліція затримала 30 чоловіків. 

Коментарі

В
Вася

"Навіть не жаліли тих хто туди з дітьми прийшов..." - Якого чорта йти на кирбаль з дітинов. А Станівських наверно ніколи на місто не покладуть. Криша у них серйозна і живуча при любів власті..

ЦЖ
Цінуй життя

Для чого це все? Кому потрібно? Хто хоче залишитися інвалідом на все життя? Або взагалі більше не житти! Від одного вашого безглуздого удару будуть страждати всі, а в першу чергу і ви. Задумайтеся люди просто на одну хвилину, якби вашу дитину хтось зробив інвалідом, або убив ( напевно у вас хлопці немає ще дітей, бо не знаєте як боляче батькам дивитися на вас коли з вами щось трапиться). Тому трошки задумайтеся і про наслідки, що ж ви робите. Бо користі від цих бійок взагалі немає.

ДС
До Станова

Ви думаєте шо ви тут головні? Шо весь світ лиш біля вас крутиться? Мало попустіться!!!!! Бо вже чим чую про Станово аж тошно стає... Ви крім того шо кулаками махати більше нічого не можете зробити.... Світ деградує....

Л
Ляля

Наскільки я пам'ятаю кожний раз чим якесь свято у Макарьові чи то Барбові, Станово вічно там порядки наводить. Краще би чимось корисним занялися а не свою індивідуальність показували. Тим більше бити бітами по голові це ж яким звіром треба народитися??? А якби зробив когось інвалідом? Сволочі.... І це мягко сказано. Як таких людей - звірів земля носить? Навіть не жаліли тих хто туди з дітьми прийшов... Про що далі говорити?

С
Сомари

А очевидець по чолови не получив?

С
Станово

То макарівські провокатори побили двох пістрялівських хлопців, і потом дістали ответку. А тепер побігли писати заяву у поліцію. Поможіть вибити гроші. P.S. Всі провокатори будуть наказані.

ДО
до останнього

ситуація на Мукачівщині під повним контролем криміналітету і наркоторговців, поліція виступає у ролі статистів, шкода ім зарплату платити, не є уже старих оперів типу Кальоного чи Джуса яким авторитети були пофіг і це правда. Уви

М
Мукачево

Де профілактика поліції. Позор Мукачівському РВ.

6
666

Ахххааааааа найби ся усі перетовкли

Читайте також