Кирило Хомяков: Новий аеропорт з'явиться або у Мукачеві або у Середньому

16
29

Саме ці два місця обрали для подальшого дослідження.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що на Закарпатті розглядають 4 місця для будівництва нового аеропорту. Серед них були Хуст, Ратівці, Середнє і Мукачево.

Сьогодні, у своєму телеграм-каналі глава "Укрінфрапроекта" Кирило Хомяков зазначив, що робоча група відкинула Хуст та Ратівці.

"У Хусті ділянка обмежена існуючими місцевими дорогами та спорудами рибного господарства. У Ратівцях ділянка розділюється на 3 частини магістральним газопроводом та нафтопроводом «Дружба», шо потребує їх винесення на плями забудови. Також максимальна близькість до кордону - 7 км, а це значить, що є обмеження для проєктованого об’єкта", - йдеться у дописі.

Наразі розпочато перший етап - інженерно-геодезичні вишукування для визначення висотних перешкод. Далі буде визначено найоптимальніше місце для розташування злітно-посадкової смуги та розпочато роботу над проєктуванням.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
Ренгенолог

Пробачте, який аеропорт. В нас немає доріг, нема інфраструктури. Подивіться як зранку о 8 виглядає Мукачево - все у пробках. А якщо у когось рейс. А якщо хтось прилетів, їм шо у полі стояти чекати

Ф
Фері

Уросте недвіжімость у ціні Тай подтягне бізнеси.Видитьмися уш янні плюси кіть буде у Мукачеві

А
акуєть

цуроші килоші з іванами-путішественниками рішавуть світові проблеми з америцьким президентом.Як ви уповісте-так і буде, май розумних од вас уже неє на світі

М
Мукачівець

Плити з військового аеродрому в Мукачеві були продані через фірму-прокладку з Івано-Франківської обл. Всі знають , хто мав доступ до цього об'єкта в місті . Звичайно , тільки вони !

Т
Троцкій

А куди поділися бетонні плити ВПП? У кого гроші і де вони тепер?

І
Іван

Кіленц. Чиста правда! Будь здоровий!!

К
Кіленц

Давно ми "хлопче" не казали. Дякуву! Я тоже за Байдена. Хоть вун уже старий котел, айбо дасть путіну просратися, то не Трамп! Най буде здоровий!

І
Іван

Кіленц. Хлопе,я купляву білет до Парижу вать до Лондону за 700-800 гривакув туди і назад..Як беру навперед..А тепер вповіж мені кулко часу тай гроши вто ти буде коштувати на машині?? Авать на бусі?? До Праги з Мукачова мож буде долетіти за годину ,за щи менші гроші і на паритися)))... ти просто не в курсі,то понятно як не літаш...айбо так є,і уже давно,мож за копійки літати по Європі...Пак так иппен і в штатах тоже.. Но добре,мушу йти упити за Байдена децу, бо вижу ош уграє...Трамп най иде си у гузицю,так наколотив світом што щи довго му будут увспоминати...Нехарноє свиня))..

S
stefan

Лиш би не в Мукачеві. Ризик і багато гуркіту.

К
Кіленц

Ти не путай ковдушну Украйну і наших сусіду. Ти гонні льотати. У них на квадратний мийтер майбульш багатої чиляди. Львів може не міліонник, та фрас до нього. Чом У Хмельницьку ниє ? У Вінници (400 тис). Луцьку? Аеропорт мусить бути. А што туй буде літати рішає бізнес.

І
Іван

Кіленц... Смішний якраз ти хлопе)).. Удколи Дебрецен та Кошіце стали мілліонниками??? Га, не чуву ??? А wizz air там літат каждий динь, і не єден рейс).. Чи може Львів є мілліонник ??? Де Wizz air робить базу на 5 самольоту...А як ти кажеш є ще й безвіз то тим білше люди літати будут.. Пак так такі ги ти што любит ночовати сутками на границьох у свойих цуравих шкодовках та бусах, а пак нуч ся кривити у сідушці до Праги за щастя, та так и будеш робити дале, не переживай няню)))

С
сапіенс

Це ж треба було робити пікетування аеродрому в Мукачеві (і це було оправдвно: скид зайвого пального, страшний гуркіт...) , щоб наступити на ті ж граблі! Де "велика зелена" Деркачка, яка дуже хвилювалася за майбутнє онуки? Десь чув, що відправила малечу у Словаччину.А тепер за мовчання можна і грошей скосити

К
Кіленц

Йване, не сміши. Візз і Раян лем у гроодах-міліонниках. А Мукачево боаму кілько має? Паспорти лупина кіть є безвіз. І нас не вигодно возити, бо нам і машинов близько. Мотор заправив і пушов.

С
Стьопа

Кидь робити аеропорт у Мукачеві то лем на ГІДі, там усі плити з аеродрому продані Балогою

І
Іван

wizz air першим зайде з A -320..Пув Закарпаття з усякими паспортами..май мобільної области в Україні ниє))...плюс туриштів доста,як вірус пройде...до 2023 року докіть аеропорт построять вірусу вже не буде... Правда і люди доти повмирать доста,айбо як ся не сокотять то нич із тим не уробиш

Д"
До "супер МАРІ"

...руські чи РАДЯНСЬКІ ??? МИ - РУСЬКІ , РУСИНИ , РУСНАКИ , а ті ... із-за перевалу радянські (рОсіяни , казахи , туркмени , таджики , грузини , вірмени , айзербайджанці .....) Висловлюйся КОРЕКТНО

Д
Дідо

Між старим аеропортом і селом Коропіць близько 5 км. То доста доя взьотки

К
Кіленц

Іване! Які ще аеробуси? Буде цундря літати типу Дугласів, і то лиш літом у сезон. У не сезон раз у тиждінь АН. У Мукачеві ниє де класти. Там курта линия, а за нив село, Коропець, ци якоє..

Ж
житель

то все добре лем якшо катастрофа і літак при приземленні упаде людям на хижі і всіх подавить

С
СуперМаріо

До Фері.Під час Другої Світової у Мукачеві базувалися винищувачі Люфтвафе,а як прийшли руські освободителі,то побудували сучасну військово- повітряну базу. Краще побудувати аеродром біля Середнього,і до Мукачева і до Ужгорода близько.

М
Мукачівець

..... або НІДЕ не буде , що більш відповідає РЕАЛЬНІЙ СИТУАЦІЇЇ В УКРАЇНІ

Ф
Фері

до Петро, то не руські плановали у МУКАЧЕВІ аеропорт, ай радянські українці -Хрущов і Брежнєв і..., а може і євреї .

СС
СуперМен СуперМен

Іди нахир з токарями злодіями і аферистами і конченим зеленим.ми не в Росії живимо. Вони не вічні, а якщо рішення приймати державне, буде Мукачево аеропорт.

ТБ
Точно буде у середньому

Бо там мож буде більше украсти!! Там землю треба перевести под аеропорт, зимлю зрівняти бо там гори то вже мільярд !! Тай за людей вони не думають шо до поїзда треба добратися

П
Петро

Руські були не дурні - лиш в мукачеві .

С
Стьопа

був би у Мукачеві, якби не критикували Зеленського перед виборами! А так буде КП Мукачівський аеропорт на аеродромі крумплі садити)

І
Іван

Мукачево якби достало аеропорт,то би пак доставало файний шмат гроши у бюджет,і притягло би за собов много других бізнесув у город та район...то правда Одно лиш діло,зробити так оби людям не мішало уночи спати)).. Айбо і вто правда што не зравняш як гриміло ото корито староє советцькоє Міг -29, і як тихо доста сідать пасежирский А-320, авать новий А -321 neo Небо і зимля))

1
1

Xaxa

Д
Джузі

Нашо придумовувати біціглі кіть они уже є і боли, у Мукачеві робіть!

Читайте також