Китайські товари для будинку - дешево і практично

21
0

Китай займає перше місце за обсягом експорту в світі. Китайська промисловість забезпечує мир дешевої електронікою, одягом, обладнанням і т. д.

У всьому світі люблять товари з Китаю за поєднання високої якості і невисокої вартості. В даний час в Україні китайські товари (в тому числі в категорії «оптом все для дому») можна придбати у багатьох торгових фірм, серед яких посередник allfi.com.ua.

Аксесуари для ванної

Китайська продукція відрізняється, перш за все, невисокою ціною. Те ж стосується і сегмента аксесуарів для ванних кімнат. Всупереч поширеній думці, якість, пропоноване китайськими виробниками, не є низьким. Китайські виробники значно поліпшили якість своєї продукції - це помітна тенденція, яка почалася всього кілька років тому.

Якщо ви плануєте купити аксесуари для ванних кімнат, то можете вибрати вироби китайського виробництва - вони будуть дешевими. Однак якщо ви шукаєте аксесуари середнього або високого класу, тоді краще зупинити свій вибір на європейських виробниках. Але в цьому випадку доведеться значно переплатити.

Господарські сумки

В даний час різні види сумок, слідуючи модним тенденціям, стали важливим елементом іміджу кожної людини. Крім того, постійно збільшується кількість людей, які подорожують на короткі або великі відстані, так само як і попит на валізи, дорожні сумки та інші подібні предмети. Клієнти висувають все більш високі вимоги до виробів зі шкіри, чекаючи функціональності, точної обробки, високоякісних матеріалів, використовуваних у виробництві. Варто розглянути можливість покупки цих товарів, виготовлених в Китаї, де товаровиробники пропонують їх широкий асортимент.

У Піднебесній можна виділити основні центри виробництва шкіргалантереї. Це провінція Гуандун на півдні Китаю (включно з містом Гуанчжоу), два найважливіших китайських міста: Пекін і Шанхай, а також провінція Фуцзянь на південному сході країни.

Килимові вироби

Китай має давні традиції килимарства. Килими використовувалися при імператорських дворах ще 2000 років тому. А саме мистецтво ткацтва килимів прийшло в Китай між XV і XVII століттями.

Сучасні китайські килими мають безліч візерунків, таких як квіти або деякі типові перські мотиви. Вони виготовлені з вовни машинного прядіння і пофарбовані хромовими фарбами, стійкими до сонячного світла і пранні. Багато китайських килими, вироблені сьогодні, товсті і компактні, завдяки використанню подвійної основи (два шари нитки) і асиметричному вузлу Сенне. Килими виробляють в Пекіні, Тяньцзіні та його околицях.

Крім китайських товарів для будинку, на веб-сайті allfi.com.ua також можна придбати:

  • сезонні товари;
  • мобільні аксесуари;
  • іграшки;
  • інструменти;
  • канцтовари;
  • електротовари і т. д.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також