Київ потерпає від нашестя закарпатських циган

13
1

Проблема циганської злочинності залишається актуальною для української столиці. За останні півроку в київське УМВС надійшло 144 заяви від киян щодо злочинних дій з боку циган. Також скаржаться на ромів в місцеву службу допомоги киянам "Call-центр".

Як розповів керівник відділу зі зв'язків з громадськістю ГУМВС Києва Володимир Поліщук, нині в центральних районах циган стало значно менше. З настанням літа вони переїхали в передмістя. Правда, і там роми не дають спокою мешканцям. До служби допомоги киянам "Call-центр" стали приходити скарги від жителів віддалених районів на незручності від поселення циганських таборів.

Найбільше таких скарг на циган надійшло від жителів Троєщини. Мешканці проспекту Володимира Маяковського, вул. Райдужній і Чигоріна стурбовані систематичними порушеннями громадського порядку представниками циганських таборів на Воскресенських садах. Цигани грабують двори мешканців приватних будинків, крадуть будматеріали, з яких роблять собі житла і поширюють антисанітарію, розпалюють великі багаття в лісовій смузі.

На Святошино роми розмістили свій табір у лісі неподалік вул. Малинської. Там вони грабують дачні ділянки і займаються шахрайством в громадському транспорті. Схожі скарги і у жителів Повітрофлотського проспекту і проспекту Перемоги.

Київська міліція вже навідувалася спільно з КМДА з рейдом на дачні ділянки в Дніпровському районі. Циган виявили в нежитлових дачних будинках. Майже всі мали паспорт з пропискою в Закарпатській області. Одного з них, 20-річного хлопця, співробітники УМВС затримали за розбій і пограбування.

Правоохоронці радять громадян не вступати в контакти з ромами, адже майже кожен така розмова закінчується шахрайством.

 

Коментарі

Ч
читач

хай ще додадуть циганам грошей за те, шо плодять собі подібних.На Закарпатті приріст населення йде тільки за рахунок циган.Так що шахрайство через пару років буде здаватися квіточками.Бо скоро буде циган як хмари - починають трахатися у 9-10 років і плодяться як саранча.І Словаччина і Угорщина і Франція ( інші країни) мають немало проблем через засилля циган, а наші тупі чиновники самі до цього ведуть.Бо нормальна родина народжує дітей не заради грошей. а цигани заради них. Презервативами вони не користуються, вкрасти їх нема де, та й для чого залишати себе задоволення.

Читайте також