Київ так чи інакше вишле угорського консула з Берегова

9
11

Якщо Міністерство закордонних справ Угорщини не відкличе консула з Берегова, то українська сторона сама запропонує йому полишити територію країни.

Про це повідомила речниця українського МЗС Мар'яна Беца.

— Українська позиція завжди була послідовною і чіткою. Українська сторона сама запропонувала угорській відкликати консула в Береговому в зв'язку з порушенням ним Віденської конвенції про консульські відносини і законодавства України. Якщо вони не відкличуть, то ми самі приймемо рішення про те, що він має полишити територію України і припинити діяльність в Україні", — сказала речниця українського дипломатичного відомства.

Раніше Mukachevo.net повідомляли про оприлюдненням відео з видачею угорських паспортів громадянам України на території консульства Угорщини в Берегові та прийняттям присяги на вірність Угорщині.

Прокуратура Закарпатської області відкрила провадження щодо умисного вчинення громадянами України діянь на шкоду суверенітетові, державній та інформаційній безпеці країни, що вказує на наявність ознак кримінального правопорушення

Коментарі

О
О

ТАШКА ИЛИ БАГАЖНИК ВЫШЛЮТ ИЛИ ПОШЛЮТ

П
пуп

закарпатець и аватар прави...додам:ти жидиськи хари спецом всьо роблять,оби не попасти в ЕС,бо в такому рази треба з тим награбленим розпрощатися.а безвиз тоже спецом ввели,бо на нього лем проихатися мож,а робити ноу...так ,шо политика тонка и на руку злодиям.а зычать од ВМФ,бо знавуть ,ош они лем на еден срок,а то допомижний доход им у жеб,бо для народа и вообще из того ни пишла а ни копийка....а то 8 мррд дол Х на 28гр.не говоря уже за 76 млрд общого довга за 27 рокив+доходи з войны....так,шо украинци,розкошелюйтеся ,бо довг треба отдавати вам,дитям,внукам,правнукам....и т.д.

А
Аватар

Не лізьте людям у карман.Зарплати зробіть як у Чехії і ніхто не буде робити ніякі чужі паспорти.Державу продали американцям тепер імилистеся до трудяг.

Z
Zoltan

Зачем консула высылать?! Консула страны ЕС и Нато! Расстрелять на месте! По-европейски! Придурки! Вопрос простой: с 14-го года сколько консулов выслали Российской Федерации???

4
4477

В Будапештi головний консул Любов Непоп. На послiднiй фотографii то що виклалась в Парламентi там знаю 3 людей точно хто маэ подвiйне громадянство, i цi люди представляють iнтереси Украiни в Угорщинi... СБУ обробляйте цю iнформацiю....

Р
Ренгенолог

Вислати. З Берегового до Мукачевого

С
Сріберньій

Прапор їм у рукьі , лиш простих людий на никивавуть . Най межи собов вьіяснявуть .. Скоро вьібори , и треба штось лопоніти . А так як бульш валовшного нішто упувісти , сперлися на мадярськив тимі ... По виборах ися тема ся испарить , як туман у горах ...

A
Andron

Послідовна Україна.? Послідовно розікрали!!!!!!

ГЗ
Громадянин з двома громадянствами

А до кого мошь звернутися оби вислали наху....пана Порошенка и цілий парламент а при висиланні безплатно роздати ДЮРЕКСИ оби нерождалися такі ублюдки !!

З
Закарпатець

Тоді вишліть і всіх тих пірадарів з верховної ради, в яких паспорти Панами, Швеції, Австрії і які гордяться тим, що мають паспорти інших держав, а працюють і крадуть на Україні? Це не державна зрада??? Як може людина працювати на благо Вітчизни, маючи на руках паспорт Австрії, шикарну віллу у Відні і офшор в Панамі? Причіпилися до тих жебраків, у яких хочуть відібрати останнє, не від хорошої жизні люди вишукують різні способи заробити за кордоном... Най хоч один депутат ВР скаже, скільки робочих місць він зробив, де люди отримувуть европейську зарплату??? Зато комунальні послуги, газ світло, голосують за підвищення одноголосно, щоб отримати черговий кредит і мати що деребанити!!! Закон має бути рівний для всіх, якщо чіпляєте тих бідолах, які шукають де заробити, щоб потім вкласти це не на офшор, а в свою Батьківщину, тоді стаття державна зрада всім держслужбовцям, які мають подвійне громадянство!!! Хто проти???

Э
Эксперт

Если не зассыт то вышлет, но судя потому что до сих пор не выслал, Киев зассал высылать консула. Как говорят в народе пиз...ть это не мешки ворочать.

Читайте також