Київлянин замовив собі марихуану поштою аж на Закарпаття

6
7

31-річний киянин Дмитро з невідомих причин приїхав на Закарпаття, поселився разом зі своєю співмешканкою в закинутій хатині в гірському селі Люта у Великоберезнянському районі.

Хлопець любить «кайфонути», а в горах із марихуаною сутужно. Тож він вирішив замовити по пошті посилочку з Києва…

Замовлене киянин одержав, але був затриманий у парку в В.Березному працівниками поліції. В кишені молодика правоохоронці виявили пакет із 20 грамами марихуани.

Наркотик поліцейські вилучили і тепер з'ясовують, яким чином він потрапив на Закарпаття. Є інформація, що цей киянин одержував поштою й інші посилки. Обставини справи з'ясовуються.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області 

Коментарі

В
Володимир

До мвд Чоловіче, себе краще довічно посади!!! Я курю маріхуану і це не заважає ні оточуючим ні мені. Боротися треба з алкоголем, але ж ні, у нас навпаки маріхуана особливо важкий наркотик, а водочка і т.п. це у порядку речей. Я за легалізацію маріхуани. Курив, курю і буду курити...Завжди...

L
lexa3000

Петр: Ты что там у себя куришь?

С
Стас

Бездарний текст,бездарний, не цікавий зміст...Ви там,обкурилися чи хто ці "пусті" повідомлення "шкрябає?"

П
Петро

До Romari0 Це два різні народи, два різні менталітети. На жаль якщо у нас дозволити маріхуану то постраждають дуже багато людей. У наших людей із за соціуму не такий менталітет. Коли були гральні автомати до того як Юлька заборонила їх то дуже страждали чоловіки із сіл. Люди йшли і програвали всі гроші, а це вже залежність. Єдине що декотрих врятувало це заробітки. Для того щоб дозволити у нас маріхуану та казіно потрібно підвищувати інтелект у населення! Тобто iq. Але щоб підвищити рівень інтелекту потрібно хороші умови, зарплати, школа, медецина та блять ще сто інших сфер... а це хрен його знає коли буде.. Якщо коротко: то біляша частина скуриться в жопу.

А
ауыаы

" а в горах із марихуаною сутужно" в горах нема? не женніть беса

R
Romari0

В Нідерландах любий бажаючий може собі дозволити кайфонути і що??? Велика біда? Погано живуть? Не в наркоті проблема, а в тому хто її вживає. Пилюка підніметься до небес, але залишиться пилюкою, а діамант впавший в багно все рівно буде діамантом)))

М
мвд

наркоманів треба садити у тюрьму довічно

Читайте також