"Київстар" взявся нумерувати мукачівські багатоповерхівки (ФОТО)

60
8

Звісно ж, в обмін на рекламу.

Київстар спромігся зробити те, на що вже довгі роки не здатен місцевий ЖРЕП №5.

Сьогодні, на багатоповерхівках Мукачева почали з’являтися спеціальні таблички, які містять назву вулиці, номер будинку, під’їзду, а також номери квартир, що знаходяться у ньому.

В обмін на це, компанія розмістиласвоє рекламне посилання на вказівниках. Як передає джерело, таблички розміщуються тільки на тих багатоповерхівках, де є можливість підключитися до мережі домашній інтернет від «Київстар».

Коментарі

І
Ірина

На моєму будинку також є , приємно...

М
микола

мерия перед новым годом разослала предупреждения всем домовладельцам что при отсутствии номера на доме и его неустановки в течении двух недель владельцы будут оштрафованы.Интересно получили ли такие уведомления ЖЕКИ.

М
Мукачівець

Ну, маємо те що маємо. Та й добре що хоч таке є. ЖРЕПам ті таблички "до лампочки". Якраз до тої яку б мали раз на місяць у підїзди вкучувати згідно договорів і ОПЛАТИ за свої "послуги". Мерії, видно то теж паралельно. Тобто паралельно з дозволом на встановлення течуть якісь копійки на каву-морозиво, т.ск. на карманні розходи. Попереджуючи помиї у свою адресу, усім захисникам "найкращої мерії всіх часів і народів" радив би глянути як працюють з подібним всього за 220км, від "по-західному європейського" Мукачева. До речі у сторону Сходу, як не смішно. Матеріал тут - http://lviv-signage.livejournal.com/1071.html (Адміни, не прийміть за рекламу, проста ілюстрація. Дякую)

Q
QQ

респект київстару!

Ф
Федір

Аладар... При чом тут мер? Я думаю, є проблеми і серйозніші, ніж нумерація підїздів. А Київстар молодці... багато мільйонів йде на пусту рекламу(згодьтесь, що у КС інколи дуже тупі реклами) , а так реклама з користью. Так далі)))

Y
Yuriy

На Окружній теж ставлять) респект Київстару)

9
911

Отлично!

А
Аладар

дякуємо к-с а то наш мер тільки стрічки годен різати! + АВЕ свому сину договоритися годен.

Читайте також