Lada Vesta SW Cross – достойна якість за доступну ціну

21
0

Автомобіль Lada Vesta SW Cross від російського автопрому заслужив схвальні відгуки автолюбителів.

Ця модель впевнено посідає третє місце у десятці найбільш популярних транспортних засобів в Україні.

Зовнішній вигляд

Автомобіль може похвалитися сучасним дизайном. Нижня частина з чорного пластика і дорожній просвіт, величина якого досягає 25 мм, надає транспортному засобу брутальності. Одночасно це дозволяє сховати деяку «сутулуватість» кузова, що характерна для машин цього сімейства. Фірмовий помаранчевий колір добре підходить до вставок у салоні авто. За бажанням водій може замінити їх на сірі, які виглядають дуже просто і разом з тим стильно.

Інтер'єр Lada Vesta SW Cross також приємно вражає. Двері прикрашені пластиковими вставками, які переходять в ручку для відкривання дверей. Передня панель має плавну форму, яка гармоніює з невеликими декоративними вставками. В цілому інтер'єр виглядає дуже достойно для бюджетного транспортного засобу.

Основні характеристики

Функція регулювання крісла забезпечує комфортне положення для водія. Саме сидіння досить зручне. Воно має середню жорсткість і бокову підтримку. Для водія передбачений підпір в області спини, але лише в одній площині. Це створює дискомфорт при тривалому перебуванні за кермом.

Система безпеки включає передні і бокові подушки для водія та пасажирів. Також є функція блокування замків, що не дозволяє дитині самостійно відкривати двері авто.

Багажне відділення досить велике, об'ємом 480 літрів. Розмір корисного простору можна збільшити шляхом складання задніх сидінь. У багажному відділенні є підсвітка, велика ніша і невеличка полиця для дрібниць.

Модель випускається з трьома бензиновими двигунами, об'ємом 1,6 і 1,8 л. Їх потужність дорівнює 106 або 113 і 122 кінських сил відповідно. Варіаторна коробка передач встановлюється тільки на одному варіанті двигуна, тоді як два інші комплектуються МКПП. Максимальна швидкість моделі з варіатором – 170 км/год, з механічною трансмісією – 175 км/год. Все це робить покупку Lada Vesta SW Cross на https://sluch-avto.ukravto.ua/ru/cars/vesta-sw-cross цілком виправданим фінансовим вкладенням.

Двигун-варіатор оптимально підходить для керування у місті. Але на заміських трасах відчувається дефіцит динамічних характеристик. Щоб не створювати собі складностей з перемиканням на ручний режим, потрібно плавно набрати швидкість, а потім спокійно їхати на круїз-контролі, уникаючи виконання складних маневрів.

Що стосується управління автомобілем, то до нього питань не виникає. Машина добре тримається на прямій, легко входить у поворот, демонструючи лише невеликий крен. Це робить «Ладу Весту» ідеальним варіантом для акуратних водіїв, які віддають перевагу спокійній їзді із дотриманням встановлених обмежень по швидкості.

Придбати автомобіль на вигідних умовах пропонує Корпорація УкрАВТО. Вона надає розширений комплект послуг, що включає оформлення страхового поліса і кредиту (при необхідності). У спеціалістів компанії можна замовити проведення регламентного ТО або ремонту. В останньому випадку використовуються оригінальні деталі або їх аналоги.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також