"Лафи" не буде: Закарпатські "євробляхери" після 22 лютого будуть платити поповній

7
21

У ДФС не планують продовжувати пільговий період розмитнення автівок на іноземній реєстрації. Вже з травня "євробляхерів" почнуть штрафувати.

Власники "євроблях" після 22 лютого платитимуть за оформлення своїх автівок повну ставку акцизу.

Про це написав у Facebook в.о. заступника голови Держфіскальної служби України Віктор Кривіцький.

— За інформацією, отриманою мною в ході робочої зустрічі з головою комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніною Южаніною, подовження пільгового періоду не планується. Після 22 лютого 2019 року власники авто платитимуть за оформлення повну ставку акцизу. Зрозуміло, що розмір митних платежів істотно зросте, – зазначив Кривіцький

Головний фіксал країни також додав, що вже з травня цього року до порушників митних режимів "транзит" та "тимчасове ввезення" правоохоронці почнуть застосовувати жорсткі фінансові санкції аж до конфіскації авто.

Нагадаємо, що станом на 10 січня, за новим законом, на Закарпатті розмитнили понад 3000 авто на єврономерах.

Ще на початку листопада, Верховна Рада підтримала законопроект по ніби зменшенню акцизного податку при розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації.

Загальну Mukachevo.net публікувало формулу розрахунку акцизу раніше: базова ставка (акцизний податок) множиться на коефіцієнт двигуна (потужність двигуна ділиться на 1000) та вік машини (береться до уваги повний календарний рік).

Коментарі

Ц
Центровський

Останньму гуканинови. Ти бику шо так возбудився?)) Пердачок не взорви позирай)) Без проблем iз вушливої польші розтаможити машину в німеччині, іди поізучай правила розтаможки в ЄС свинопасе, то тобі не лем у інтернеті воняти. І да, я знаю шо центр не у твоїв Горонді ся знаходить, центр то " у вароши коло варишської хіжі", як ви бикота страбічово-горондовська любите говорити) І якраз там я жию

ДД
до дебіла центровського

ти з якої гори будеш,дурню?про який єдиний ринок ти чешеш,БОЛВАНЕ..попробуй загнати з пільщі свої вушливої загнати машину й поставити на облік німецький на себе.ти далекий тупий селянин.можеш наоборот,з німеччини у венгрію загнати..й так же попробувати поставити на себе на облік..ДЕБІЛЕ,ЦЕНТР НЕ У ГОРОНДІ ВОНЯЧІЙ ся находить

Ц
Центровський

20:13 шо ти туй чешеш клоуне гамбурський?)))) Яка "розтаможка" може боти в Європі 1000 євро?)) Там єдиний ринок дятле, ЄС то як одна страна, такого поняття як розтаможка всередині Євросоюзу нема в принципі, ти платиш за писульки там чисто символічно, наприклад, із Франціі поляки приганяють машини собі і оби покласти на польські номера платять десь 400 злотих, то сто євро, даже меньше...

1
10:25

Се вшитко “про українське” назвавісь!?Правду маєш,се воно!Сталіна заслужити треба.А от кербача “про українського”уд пана дустанеш постоянно!

КЙ
кочало йовжі йовжійович

а кривицький най гадкує де ун буде из южанінов уєнно послє 22го травня

КЙ
кочало йовжі йовжійович

ута марга што жиє у гамбурзі най ппозвідат на чехах што по чому. тай 1000иуро у гамбурзі половина зарплати місячної. розтамож на украині ниньці за 3000грн. гогив бись убись гонив

2
22:47

Побзерайся в дзіркало,там увидиш настоящу маргу!Што “про українське”?Ану назви?Кіть “про українське”,то значить злодійське,нетрібне,дикунське і антилюдське!

2
20,13

Якась ти ни настояща марга.Бо ти штось написав ни проти УкраЇни,і її законів.Настояща марга на сьому сайті мече ся на всьо про українське,як ота клямпа,што сере на асфальті,а таксіст чекать.

В
Вв

При чому тут лафа чого люди мають за мусор на наших номерах платити за 20 річну шкоду 7000 баксів а у мдярщині вона коштує 300 і не треба рахуватися що влада нас нагинає.

ДН
до нижньої марги

тобі тупому дебілу напишу в сотий раз..розтаможка в івропі,чи де ти там хочеш-МІНІМУМ 1000 євро на машину.чим старший будар,тим БІЛЬША розтаможка.налоги на дороги,екологію,страховки технічки й прочі діла..баране,я 16 років живу в Гамбурзі,й такі як ти ідіоти уже достають,казками як туй ушитко дешево,без законів і манка в рот сама паде

О
Олег

Укробляхерам лишилося не довго радуватися. Бо прийде новий президент, новий уряд, нові закони і розтаможка буде коштувати копійки, як у Європі. Так що радуйтеся і мій вам совет, продавайте свій металолом, поки за нього ще мож шось виручити.

Л
Лоці

Держава для Людей, чи люди для держави? Мені здається, що держава це і є люди. Якщо держава починає займатися непристойним, люди мають розібратися. Поскільки люди мовчать - процес гвалтування іде повним ходом. Поки люди не почнуть вішати на найближчих березах чинуш, представників держави - нічого не зміниться. Можна на цьому сайті жалітися і проклинати всих і вся, а можна витерти соплі і почати наводити порядок. Але ні, ми так не можемо. Сидимо на митниці, розтамажуємо корча і пишемо гнівний коментар на Кривицького, що він такий і сяктий. Такий ми народ гнилий і неповноцінний. Сьогодні єврономери завтра заробітчан нагнуть, далі уро-корчі почнуть платити по 10-25k в рік. А ти Іван,Василь, Микола - іди воюй за державу. Бо ти маєш робити все що кажуть. А хто не згоден - той ворог. Тупі, бідні і немощні - це типовий українець зразка 2019 року. p.s. нись ледь проїхав міст у Паланку, до кільця на Гіді проїхати не зміг, за заправкою дорога кінчилась. А їм все мало.

Р
руснак

За тим хабарником кривіцьким тюрма плаче,а він нам іще умови якісь диктує,невдовзі буде там де і його ставленники!

Р
руснак

За тим хабарником кривіцьким тюрма плаче,а він нам іще умови якісь диктує,невдовзі буде там де і його ставленники!

А
абориген

Не платіть сій банді,прийде Юля,і відмінить исі грабіжницькі,під "Богдана" пороха закони! Не дайте себе черговий раз обікрасти сею воровською шайкою!

В
Вуйко

Дешевше буде паспорт ЄС зробити як розмитнити бляху і спокійно їздити)

ДД
для До всіх

Тяжко тобі, неборе, жити з каструлею замість голови...

А
Авто

До “до всіха”,ти із принципу ігноруєш здоровий глузд чи в тебе на нього алергія!?

ДВ
До всіх

Така була надія ирифії на євробляхирів,та щи і пирид виборами.Но гешефт є гешефт,діло нинадьожноє.Історія із бляхарями має дуже хорошу сторону.Більшість українців є законослухняні.Ко ся нані впадовав,як на критичну силу,дістав справжню ЛАФУ.Так ДЁРЖАТЬ...

О
Олег

Оби даяк люди не переЛАФУВали нидай ти боже...

1
123

Скільки ненависті у заголовку....

Читайте також