Лауреати «Нової хвилі» розпалися

7
3

Галина Гаврилко оголосила про вихід з дуету «Барселона»

    На прес-конференції в агентстві Укрінформ у Києві, присвяченій презентації конкурсу краси «Міс-Закарпаття», ужгородка Галина Гаврилко оголосила про свій вихід з дуету «Барселона». 

      Влітку цього року дует у складі нашої землячки та дніпропетровця Володимира Ткаченка здобув друге місце на пісенному конкурсі «Нова хвиля» у Юрмалі, відомому тим, що його патронами є такі зірки російського шоу-бізнесу як Алла Пугачова, Раймонд Паулс, Ігор Крутой та інші. Дует, виконавши легендарну пісню «Барселона», яку років двадцять тому представили світу Монтсеррат Кабальє і Фреді Меркюрі, обійшов численних конкурентів з 14 країн, яких відібрали з більш ніж 8 тисяч заявок з 37 держав. 

      Свій вихід зі складу дуету Галина Гаврилко пояснила тим, що коли вона на кілька днів захворіла, продюсер Олег Чорний замінив її дівчиною, котра ворушила губами під фонограмний запис із голосом Гаврилко. Галині відомі принаймні три такі випадки під час корпоративних вечірок у Києві та Дніпропетровську. 

      Надалі, повідомила співачка, вона деякий час зачекає пропозицій про участь у якомусь іншому проекті або ж, можливо, започаткує власний. 

Коментарі

A
Andy

Галочка, как тебе не стыдно такое говорить!!! Я не знаю вашу историю про болезни, но был на таком концерте в Бинго и порадовался что теперь с Давидом Сашка, моя одногруппница (мы вместе учимся в Киевской Консерватории). Поверь, она в 100 раз лучше тебя поёт, и худенькая к тому же. Меньше кушай сала :-) Успехов в новых проектах

S
Sakura

Круто если новая девачка не такая кабаниха

S
Sakura

Круто если новая девачка не такая кабаниха

Читайте також