Лавров заявив, що головний ворог Росії - ІГіЛ

11
9

Лавров не бачить загроз безпеки РФ з боку Китаю. За його словами, єдина загроза з боку інших країн виходить від глобальної системи ПРО США.

"Я вважаю, що ІДІЛ - наш головний ворог на сьогоднішній момент, хоча б з однієї простої причини - сотні громадян Росії, сотні європейців, сотні американців воюють на боці ІДІЛ, громадяни країн СНД", - сказав Лавров в інтерв'ю російським ЗМІ.

За його словами, "вони вже повертаються додому, вони повоюють, а потім на відпочинок, і для власної розваги можуть влаштовувати гидоти у себе вдома", пишуть РИА Новости.

Міністр також додав, що російсько-китайське партнерство має стратегічний характер і "без перебільшення робить дуже важливий внесок у підтримання хоч якоїсь стабільності у міжнародних відносинах".

Коментарі

Т
толя

головный ворог России-это я !!! толя!!!мои фантазии и мечты збудуться!!!!в нашей палате живет сам ПУТИН!!!!! попробую для начала подмешать ему в хавчик пурген...хаааааааа пусть просреться ночью.... херово, что он спит выше меня ...

З
Закарпатец

Розмова Толяна з братом в АТО: - Ну як ти там? Як спиш ночами? - Та нічого, сплю як дитина. - Це як? - Всю ніч плакав і два рази обіссався.

З
Закарпатец

Толiк приходить до лікаря і говорить: - Доктор, у мене понос в голові. Лікар дивується: - Як так може бути? - Та розумієте, - відповідає Толiк - купа думок але все - гівно!

З
Закарпатец

Толiк приходить до лікаря. - Скажіть, лікарю, а ідіот - це захворювання? - Для вас, голубе, - одужання...

ДТ
до толи

опять ты от уколов сачканул, так ты хер вылечишься, пиндос, а тебе еще добираться до родной пиндосии...черножопый ковбой наврядли поможет.

Т
толя

Антей - 2500 упал , С - 300 повторил удачно падение , сибирь горит , подлодку пяные сварщики подожгли , пришлось затопить . Подводят вас ваши бананотехнологии . Придется вам нанобатутом пользоваться .

М
Матейко

ІГІЛ фінансується піндосами через посередництво ОАЕ.

ДТ
до толи

головни вороги России и Украины-это вы пидорасы жидо-американские!!!!

Т
толя

Головні вороги росії , її теперешні керманичі . Их " ДОБЛЕСНЫЙ ТРУД " БУДЕТ РАЗГРЕБАТЬ НЕ ОДНО ПОКОЛЕНИЕ , ДУМАЮЩИХ РОССИЯН . Це ж треба на 70 - ліття перемоги , вероломно взять КРЫМ . Стать агресором , одется в личину фюрера Гитлера . Розвязати війну проти братньої УКРАЇНИ , держави , яка дала початок ХРЕЩЕННЯ словянських народів .

Читайте також