Лавров завтра їде в Будапешт - з Орбаном будуть говорити про Україну і НАТО

16
66

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров відвідає Угорщину 25 травня з робочим візитом.

Очікується, що він зустрінеться з прем'єр-міністром Віктором Орбаном та главою МЗС Угорщини Петером Сійярто та обговорить перспективи розвитку двосторонніх відносин, а також нарощування "взаємовигідного економічного співробітництва" в умовах санкцій проти Росії. Підніматимуться питання й подальші відносини Росії з НАТО і ЄС, а також ситуація в Україні.

Кремль наразі турбує "експансія" НАТО біля кордонів РФ. В російському МЗС зазначають, що Москва і Будапешт мають "схожі підходи до вирішення найбільш гострих проблем сучасності".

Сторони також розглянуть хід здійснення спільного проекту розширення угорської АЕС "Пакш" за участю корпорації "Росатом".

Наголошується, що Будапешт зацікавлений у розвитку співпраці з Москвою в сфері вуглеводнів і пошуку альтернативних шляхів їх постачання в країну, не дивлячись на згортання проекту газопроводу "Південний потік".

Наразі з Росії до Угорщини надходить приблизно 3/4 споживаної нею нафти і 2/3 природного газу. А угорський нафтогазовий концерн МОЛ працює в Росії, де бере участь у видобутку нафти в Томській, Оренбурзької і Самарської областях.

Лавров також має намір під час візиту покласти вінок до меморіалу на центральній площі Будапешта Сабадшаг (Свободи), де знаходяться поховання радянських воїнів.

Коментарі

Д1
до 10:34

Лузери ви ,дякувучи таким ги Дугін .Ни коси пуд закрпатця .

Р
Руснак

Володимире, а в тебе є вочі ,вуха, РОЗУМ? Лишися вже тої Росії.Самісь у повнуй ямі, а нич лем ти перед вочами Росія- то параноя.Америка унічтожела Югославію,Ірак і Лівію (вбила законных руководителю державы середньовічным способом)....То не держава, то антихрист! Дай відповіді на питання попереднього мого коменту.Туды поговориме.Вы лузеры,лем біда, што і нормальных люди затягнолисьте із собов в болото!

В
Владимир

Руснаку, у тебе очи є? Правду кось писав ниже росія мала вже 22 збройні конфлікти!!! они постоянно у когось воювуть:осетія, грузія, придністровя, абхазія, сірія!!!ТИПИР СЯ ЙМИЛИ ЗА УКРАЇНУ,а винуваті американці! пока шо росія вливать гроші і дає зброю на донбас оби у нас войну поддержовати, но у вас виновата АМЕРИКА!

Р
Руснак

До 00:43. Давай без обід поговориме.Варимеся в єдному котлі-согласен.Сам говориш ош я предлагаву альтернативу бо я трезво позираву на жизнь.Вы помішалися із тым путіным і мацкалями.Я дись хоть буквув обмовився про розкол, отділення? На любу критику у майданутых параноя сепаратизму. Но я ти щи раз повторюву.Майдан то зло, майдан то рабська технологія америкосу.То руйнація.Янукович пудписав угоду з майданом про дострочні выборы.Все -точка.Но амерам треба україну жебрачу і желательно з войнов у границь Росії.Чого і добилися. НАЗВИ МЕНІ,БУДЬ-ДОБРЫЙ,ХУТЬ ЕДНУ ПОЗИЦІЮ ДОБРОГО , ШТО ПРИНЮС МАЙДАН.Конкретно.Без лозунгу і ефимерії.

Д0
до 00:14

Правильно буде ДУГІНИМ . Хоча московські ідіоти повелися на цього шовініста , і вони не знають як із цього лайна вилізти .

Д0
до 00:14

Не сприймайте їхні коменти надто серйозно . Це всього навсього шалена агітація за видуманий російським фашистом ДУГІНИМ ( руський мир ) . До речі цього новоявленного російського ГЕБЕЛЬСА , не пустили до Греції . Воно бідолашне зібралося було провідати АФОН . Насправді їхня агітація потерпіла повне фіаско .

М
МуНКАЧ

Руснак і Вася майже заслані руськими козачки бо так уже удроблявуть що пісратися хочуть-хотя видно розуму в їх головах О-чудувуся чому не кричать путін освободі

Д0
до 00:27

Причинов є провал політики кримля . Виновники проблем і войни в Україні ДЕБІЛІЗОВАНА ПОЛІТИКА МОСКОВИТІВ . Хотіли при попощи януковоща много , а дістали вічну проблему і заклятого ворога , який буде мстити і за Крим , і за войну . І вообще московити идуть путьом ВИНИСУЕЛИ .

ДР
ДО РУСНАК

ЗАРВАЛИБЫСЬТЕСЯ---САМ И ТІЛЬКИ САМ

Z
ZZZET

Руснак і Вася, от то є реальні продажні тварі!

1
111

подивіться в ютубі "Исповедь Экономического Убийцы Д. Перкинс" - проаналізуйте і самі робіть висновки-під однойменною назвою ця книга була написана!УВАГА!у 2004році...Нажаль,реалії у світі відповідають сказаному.

VE
Vankdorf Eisel до 00:50

Шановна (ий) я несу повну відповідальність за свої слова, (також перед іншими дописувачами) і можу спростувати будь які ваші уявлення\бачення що до даної ситуації, У подальшому закликаю всіх учасників подібного форуму до взаємоповаги, почуття гідності і в майбутньому можу зустрітися з кожним, і абсолютно спростувати подібного роду точку зору. ваш жарт про плавлений сирок вважатиму недоречним.

ДV
до Vankdorf Eisel

Читаю Ваші коменти і дивуюся.Шановний,у Вас в голові замість мізків плавлений сирок.

VE
Vankdorf Eisel до руснака

руснаку, ти де жиєш, не там де я? позирай, ти постоянно удгорожуєшся! ти постоянно проти, ти постоянно альтернативиш! повний сепаратизм! ко ти? а ти жити де будеш? я не в таких умовах як ти хіба? і не згрібайте всьо на майдан! він мусів бути, і скорше всього буде ще єден, моя земля уд Львова до Луганська, уд Ялти до Чернігова! а ви сволочі оби лем вам упав шанс удкололибисьтеся мігом! Яниколи не знав ош у нас такі гнилі люди! А мацкалі кажуть ош туй 98 % бандер.

Д0
для 00:04

До америкосо-жидовського Майдана ніхто не чув за якусь "Новоросію". Є причина і є наслідки. Причиною цього теперішнього хаосу є Майдан. Наслідки кожен з нас почуває на власному житті.

VE
Vankdorf Eisel

Я вижу туй лівий движняк намучуєся, з руснаками треба радикальніше діяти. Уже м звідав: ко ви -русини? яким критеріям треба відповідади оби знати чи я русин? -Мовним, етнічним, культурним, соціально-економічним, територіальним? яким??? мій дідо колись говорив про то шо він русин! але я -Українець! і всьо! і я не буду ділитися.

Р
Руснак

До 00:04.Над тобов точно провели ритуал вуду.Кентоватися ун з американцями хоче.Тать американці таких кентів, як ты на єдному органі віділи.Їм нужні рабы, які їхню волю ісполнявуть.Ко на майданах сидів, ко в крісло премєра сідав, як барин? Мацкальови вы тоже на фіг нужні. Тобі льоди факты приводять, а ты не єдного контрфакта не привюх.

VE
Vankdorf Eisel до 23:53

Я маю навчитися? Росія мала 22 збройні конфлікти за ост 26 років!!! Україна жодного! І тепер увязуєте силов сюда США? Так, США мутить свої діла ліві, но Якби не они новоросія була б уже коло Ужгорода!!!!!!! Із двох зол обирають менше.Як не крути вже ліпше ся кентовати з американцями.Їм по великому рахунку пофіг би й було на нас, но ч-з стратегічну замутку они з аліансом покривають і нас!

Д2
до 23:49

Плять,чувак,ти тормоз. Є цифри в Інеті. Читай і окуївай. ЗВР після Янека сладали біля 22 млрд $. За два роки скотилися до 9,6 млрд. При тому, що Україна взяла в борг за ці ж два роки біля 17 млрд (!). А тепер починай думати, дебіле зазомбований. Де різниця і чому така жоппа. "Жити по-новому".

Р
Руснак

До 23:42.Друже правду кажеш, малось ня успокоїв розумнув бисідув.Правду той єден дописувач казав ош вни розумівуть ош таку біду зробили на майдані ош світ не відів айбо із-за свої впертості і злости не признавуть ош неправі.В державі нищета,война, бандітізм, обвал економіки, руйнація всіх державных інституцій,абсолютна зависимость уд МВФ,управлявуть американці, як рабами(де гідність,згоріла у скатах?).На се їм тычиш носом, а вно, як робот:"То путін, то мацкалі, то янукович із золотым батоном...Повіли бы:"Перебачте, былисьме одурманені, зробилисьме дурницю.Давайте вмісті домати, як жыти дале.Як сохранити хоч якусь державу!"

ДД
До Денис 22:13

Югославія,Ірак,Афганістан,Єгипет,Сірія,Україна..... Там де америкоси-там громадянські війни,кров і смерть. Згадай життя в Україні три-чотири роки тому назад і порівняй з теперішнім. Навчися хоч трохи думати своєю головою,а не пропагандиськими шаблонами.

VE
Vankdorf Eisel до Руснака

Ти там вобще вже накрився(най не лихословлю як ви туй)! Кажеш Саакашвілі, Тай другі з ним! Тать я би їх усіх унічтожив нафіг уєнно з Януковичом і Азаровим! Ти хоть чуєш шо ся туй говорить? Янукович нам лишив подставу реальну - половина золота увіз (золотовалютний резерв знаєш шо то такоє?)! Бо ниєдна валюта в 3 раз не скаче со старта!Я не за сю власть пойми уже!

ДР
до Руснака

Друже,вони тобі нічого не відповідять розумного. Той же Саакашвілі,якого ти на ніч вспомнив ,тьфу-тьфу, сказав ясно майдаунам, що вони є габонці. Як ти хочеш щось почути розумне від людей,які ходять з кастрюлями на головах :) Ось коли в телевізорі почнуть говорити протилежне від сьогоднішньої тупої пропаганди, тоді може габонці знімуть кастрюлі з голов і почнуть думати. Може.....

Р
Руснак

Ты Денисе марга пуслінна у якої мозги перейшли у тупу впертость.Ты фальоватый говорять ти експерты типирішні, даже Саакашвілі вам горчкоголовым прямо каже ош обы жыти, як при Януковичу-Азарову, треба 50-100 року РОЗВИВАТИСЯ україні.То америцька методичка ош Советський Союз мав загнивавучу економіку, а україна зажыє в раю, як ся утділить.Ты смолош єден, я се вже у жыттю проходив. До 22:23.Ты брехач пуслінный. До Віки.Ты шалаво за вшытку вошколу єден Магадан лем у копоню субісь вбила. Твоє місто на трасі. ПУВІЧТЕ ФРАСЫ УПОРОТІ.НАШТО РОБИЛИСЬТЕ МАЙДАН? ЧИМ ЛІПШЕ СТАЛО ЖЫТИ? ВАС ТРЕБА ОБГОРОДИТИ КОЛЯЧУВ ПРОВОЛКУВ І ВКАЗУВАТИ ЛЮДЯМ, ЯК ТУПІКОВУ ВЕТКУ РОЗВИТКУ.НЕАНДЕРТАЛЬЦІ РОЗУМНІШІ ЗА ВАС.ЗАРВАЛИБЫСЬТЕСЯ!

VE
Vankdorf Eisel 22:33

Но видиш, у вас оби лем уколоти, а убничистити, се по якому? Ти ко, не хохол? Я їжджу не лиш туда, а і в ЄС, і в білорусію, і, увага: я не маю нич проти росіян(у мене там уже много друзів даже)! Я ПРОТИ ЇХ КЕРІВНИЦТВА!Уткі у вас тілько яду?

Д2
для 22:33

Ага! Так ти їздиш заробити до "агресора", матірь ти в диханя! Гроші,плять,не пахнуть?? Говно ти хохляцькоє, кіть тобі мацкалі недобрі,та якого моржового їздиш до них заробити гроші?

VE
Vankdorf Eisel до 22:14

Я вобще телевізор не позираву! почти николи. Я по 2-3 раз на місяць у росії чоловіче! я туди люди вожу, і можу відіти ту ситуацію сам! 70% росіян радовалисяби оби так жили як хотяби люди у Мукачеві! А крим? я віж людей у Геленджик, та півтора сутки у криму просиділисьме! а фляшка води мінеральної 40-50 грн, поїсти мінімум 200-300грн, та йдіть туда, весело їм стало дуже! На керчанській 1200!!! грн взяли за бус!!! ВЕСЕЛО???

В
Віка

Такі як Руснаки, Васі та інші, були би вже десь в Магадані, заселяти необжиті території! Люди, не можна так! У нас маленька область, якшо ми ділитимемось ще між собою то нас не стане зовсім, завжди будемо під кимось.

Д2
до 21:58

Менше позирай дебільні укропрограми в телевізорі. Вижу ош убідилитя шо по-любому маєш жити в говнови. Обойдися без 1+1 і ICTV, позираш тай порозумнішаєш.

ДД
Денис до руснака

Та ти паскудо хотів як? твоя хата з краю? Янукович давно уготовив тобі тай мені подставу бов, просто не докрав! При чому туй американці? Як би тти мацкальський чобіт став на шию шо бись казав??? Бов би тти й газ і бензін і зарплата!

VE
Vankdorf Eisel до 21:34

Щи єден розумний? Я на майдані не бов і не буду, но я бим дав файно як пропередникам, так і сим діячам! Ци ліпше стало жити? Усім фігово! НО се всьо малося стати. Янукович держав курс доллара на 8.00 чому? по сам профукав пбільше половини золотовалютного резерву держави і задешево скупав ті самі доллари, мильний (фінансовий) пузирь мусів лопнути, ко би при владі не бов. Копайте глубже, всі они одинакові і платити нам за то, лиш тепер щи й росія дофукалася , як такий момент профукати? А ми туй за се ся маєме вадити? ганьба за вас!

!
!

Каструльки! Скачте з подвійною енергією. Тим скоріше закінчится цей дурдом.

Р
Руснак

До останнього. Ты смолоше вонячий.Кажеш ош майдан все равно бы быв.Не любилотися зарплата 300-400 доллару, пинзія 120-150,бензин за 10грн,ГАЗ ЗА 1,7, а типирь кажуть селянам ош бы забыли за газ...Типир ніє зашто робити майданы? Америка вам написала методички, америка вас і дубє.Дали вам команду амеры громити все в тот тыждинь коли в Росії кониць олімпіады, коли в ниї руки повязані.Бо вы рабы і діти рабу. А ТОТІ ЗАЙДЫ ПУДТРОТУАРНІ, КОТРІ МЕНЕ ЖЕНУТЬ ІЗ МОЇ ЗЕМЛИ, САМІ В ЗЕМЛЮ Й ПУЙДЕТЕ!

Д2
для 21:23

Слинов не захлиснися случайно. Намайданивись дебіле та жий у сьому гавнови. Хохлам упоротим всі кругом виноваті-мацкалі,голандці,мадяре. Здойміть уже каструлі з голов та пойміть-вас іспользовали як кондом і будуть пользовати дале,доки дашто не начнете розуміти. Чому тепер не йдеш на протести в Київ? Уже нико не дає по 200 грн за сутку? Тепер ліпше жиєш чим три роки тому? Ти й сам навірно все розумієш, лем хохляцька уперта натура ,боишся у сьому признатися і самому собі.

VE
Vankdorf Eisel до Смішно позирати

Ти придурку кіть уже розбираш ситуацію та до кінця роби діло! Майдан бов би в любому случаю!І много ко не за сю власть, я би сам наваляв їм! Не в тому діло. Біда бо якраз майданом удачно скористалася росія, так удобно ударити ножом у спину щи николи не було! щи й крим з донбасом под шумок замутити! Біда шо майдан не начався хоть 2 місяці скорше, перед сочінськов олімпіадов, тоди би они не встигли, і сякої фігні не булоби тепер. А жиріновський так потом і повів (сам спалив їх)цитую: "Вот щас закончим олимпиаду и возьмемся за Украину! мі им не гуманитарку, а патронов пришлем пусть сами себя перестреляют". ЗБУЛОСЯ??????? Хоть мало дашо розумійте і аналізуйте!

Д
до20:40

Ни лопони дурниці . Учора пінзіяшка старинька пожалілася у криму карликови,ош малу має пінзію . Карлик їв утвітив,ниє гроши . Йой тяшко тим кримським из московськими цінами , йой тяшко . Тебе бізівно нико ни укурить ни историчиську родіну , бо туйка сь ситий .

СП
Смішно позирати

На то як дауни майдануті піняться. Не допиравуть і до тепер що іспользовали їх оби захватити власть. Із них же тепер,тупаків і в'ють вірьовки. Їх же і постріляли свої 18-20/02/14. Недоразвиті майдунські гої,ви лем сього хотіли-боти жебраками і здихати в АТО за Вальцмана? Тоди ви достигли того,штосьте хотіли.Ви дебіли!!

VE
Vankdorf Eisel

Нах заборт таких як руснак і вася, от то є реальні продажні тварі! Такі за рубиль зимлю продадуть (Руським, Мадярам, без разниці)на яків уросли! Русини они! Ти жиєш на Україні - ти українець! і всьо! Такі як ви за динь би поділили Закарпаття!

ДР
До Руснак

Та щи ни придумали такоє слово , об мош такого ги ти ниборака послати . Хотя по правді узьми куфер у руки , та на историческую пакуй .

ДМ
до МуНКАЧ

А ти чия шестьорка? Вальцмана-Гройсмана? Та йди од них конфетку возьми за щоку та посмокчи. А за чемодан-вокзал не мели дурниць,бо майдануті вже дозвизділися такоє з Кримом. Пішли собі кримчани вмісті з свойив земльов із цього дурдома хохляцького..

М
МуНКАЧ

ВАСЯ ти вать дурак вать шестьорка мацкальська-нелюбиться тобі туй чемодан вокзал рассея незабудь намордник захватити бо там говорити хоть що немож і сітку яблок бо там напряг з вітамінами

Ф
Фан

Що таке Майдаун з точки зору біополітики? Це західне гомосексуальне лоббі просунуло до влади свої "українські" креатури. Не слід забувати, що педерасти-дегенерати є соціальною базою закритих структур на кшталт масонства. Жидо-бандерівська пропаганда вам про це ніколи не розповість, а буде шукати ворогів серед "політичних русинів", "клятих москалів", "злих мадяр"...

М
Може

Вже би договорилися дашо за Закарпаття, бо вже блюватися хоче од цеї бандеровської мразоти що шабаш два роки робить на Украіні.

М
мукачівець

milosh оби ти там незагорав.

Р
Руснак

Но та ци правдум говорив.Вонячий кочіш 19:07 пудняв нус із гноя і вже береся люди обзывати.А дурвеся до власти та боде людям головы откручувати.Нигда не боде порядку в сюй державі.

М
мукачівець

Може до базаряться оби уже Закарпаття вернулося на етнічну родіну . А шавки які туй тявкають най валять , чемодан вокзал кі йов . Hohli най пвщать кілько хотять . Надоїло уже їх тнрпіти .

M
milosh

Тоті мадяри ся нигда не успокоять. Забули уже гостинні сибірські лагеря. Ще раз хотят ся в войнушку пограти. Нно но.....

Д1
до 19:07

Піпец,чувак,кому адресований твій "мудрий" комент?

Д1
До 18:56

Ти даколи чув , як кобила пирдить . Твоя писанина має иппен таку силу . Руснаку кіть ти бидло ниобразоанноє , чому думаш ош усі такі . Міх бись утів кобилі файно хвіст заплисти . Може менш брихала би . Лиш гаткуйся , обитя ни укусила . Кізяк на твоей сродине , у нас ото ся зве иншак . Пирибач за вуьганість ...

ДЛ
Для лавровим орбаністам

Не сплутуй 1989 і 2016 рр. Тепер сміливо можна на кожну стіну в Україні клеїти плакати з написом "КІНЕЦЬ НЕНЬЦІ, ПАНОВЕ".

Р
Руснак

Што вас чортовых майдауну ся розвело, як вуши у бомжа.Доки щи бодете пыски уткрывати? Ще мало вам ош люди гнобите.Голодомор у цинтрі Європы робите.Дорвалася до власти гнойова быдлота та усіх заганять у свої кізяки.Коли вже на вас прийде Божа кара за то што з народом робите?

ДВ
До Вася

Не ображай кобилу гузицьов . У кобили отот орган інколи дає звуки . Ота лошадь - лошарівна силно ся забрихала .

ЛО
лавровим орбаністам

у 1989 році, коли для жителів Закарпаття відкрили кордон з Угорщиною, то всі ми бачили,на кожній стіні в Угорщині, плакат з написом КОНЕЦ ТОВАРИЩИ! А якщо в Орбана курта пам"ять, то мадяри му нагадавуть.

М
Митяй

до 24.05.2016 16:36 Умственно отсталый человек!!!!Мне жаль тебя ты деградируешь быстрей чем твой ум!!!!

Д1
до 16:36

В тебе "капслок" залип,герою. Уєнно з мозгами.

:
:)

Клоуни майданні чому радуються? Що так наскакали,шо Украйина вже розвалюєся? Корміть блох у свойому АТО та здихайте за Вальцмана з Гройсманом. Слава лохам!

Z
ZZZ

УДАЧИ ВСИМ КРОМЕ ДИВАНОГО ВАСИ

ДВ
ДО ВАСЯ

Я ВИЖУ ТИ ГЕРОЙ ТУТ ОТСОС,ТАКИХ ЯК ТИ ТРЕБА ЕБАШИТИ ЩЕ НА КОРНЮ .ЛАДНО ЗДИХАЙ ПОМАЛЕ ДИВАНИЙ Х..

В
Вася

До модерацiя Вы шановный про себе написали правду!!!!

МЦ
модерація це по європейськи

вася диванний експерт по вэлікой рассии з набором діпломатічних слов майдаун кастрюля і депіли б,,ть ,

В
Вася

Ты скоро блювати тым АТО будеш!!!! Тормозе!!!

ДВ
ДО ВАСЯ

ТИ ПЛУГ ИДИ В АТО ДО МЕНЕ, А НЕ ТУТ В КОМ КОМЕНТИРУЕШЬ

В
Вася

До аавва и до СВАЛЯВЧИК У вас обох ние тулько розуму у головах як у нього у гузици,МАЙДАУНЫ ненормальнi!!!! Вы кроме образи не можете нич путное упувiсти!!!!

А
аавва

Як буде летіти тот кінь, з боржави го мош збити?!

С
СВАЛЯВЧИК

ЦЯ ЛОШАДЬ ЩЕ ЗНАЄ ГОВОРИТИ

Н
Неймар

Зробили велику помилку, що не запитали від чи дозволять їм зустрітися???

Читайте також