Ледида: Гострої потреби у відродженні Мукачівського аеропорту сьогодні немає

4
1

Керівництво області запевняє, що не збирається відмовлятися від побудови у Закарпатті великого логістичного центру, з підключенням і Чопського транспортного вузла, і з можливим відновленням роботи аеродрому в Мукачеві.

Про це заявив голова Закарпатської ОДА в інтерв’ю газеті «Європа-Центр».

«Ні-ні, вона (ідея побудови логістичного центру – ред.) залишається в силі, тим паче, що сьогодні будується друга черга заводу «Єврокар», інвестиції вже «заїхали» в Закарпаття, я думаю, що до осені все буде запущено. Що стосується Мукачівського аеродрому... Держава таких грошей, щоб вкласти в цю справу, не має, ми шукаємо інвесторів, які б узяли цей аеропорт, побудували інфраструктуру і почали працювати», – пояснив очільник краю.

Водночас, за його словами, на сьогоднішній день, при нинішніх обсягах пасажирських перевезень, гострої потреби у відродженні Мукачівського аеропорту немає: «У нас просто немає стільки людей, які б хотіли літати літаками».

Що стосується Ужгорода, повідомив О.Ледида, цього року через обласний бюджет буде виділено близько двох мільйонів на поліпшення злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Ужгород», на облаштування території, огорожі, тощо.

Коментарі

А
аджарт

Это еще раз говорит о "ужгородскости" ледиды и откровенной ненависти г.Мукачево

Читайте також