Ледида скромно подякував за нескромну номінацію

8
1

Голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида каже, що рішення експертів щорічного рейтингу «Лідер року» визнати його переможцем у номінації «Політик року 2010» буде для нього стимулом.

— Насамперед, хочу подякувати усім членам експертної ради рейтингу «Лідер року-2010» - представникам обласних та загальноукраїнських засобів масової інформації, людям, які формують громадську думку в області. Ця нагорода - заслуга усієї команди, яка нині в області втілює у життя програми Президента України та Уряду, працює над реформуванням різних галузей, покращує життя простих людей. Визнання «Політиком року» для мене – це також своєрідний стимул для подальшої активізації роботи та свідчення того, що обласна влада рухається у вірному напрямку, — зауважив голова Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, що згідно з іншим рейтингом, складеним Карпатським інформаційний агенством, найвпливовішою людиною Закарпаття визнано Віктора Балогу.

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

Древнейшая профессия - проститутка. Вторая древнейшая - вор. Третья древнейшая - политик - результат естественного симбиоза первой и второй.

Читайте також