Легендарного угорського льотчика упіймали у Ірландії з вантажем героїну на 8 млн євро (ФОТО)

10
6

Названо імена двох угорців, яких заарештували минулої п'ятниці в Ірландії під час транспортування героїну вартістю 8 мільйонів євро (приблизно 3 мільярди форинтів). Стало відомо, що пілотував невеликий приватний літак відомий льотчик-винищувач Н. Золтан.

Суд заслухав 62-річного Н. Золтана та 49-річного А. Ігнаца, які перебувають під вартою.

Ірландська поліція стверджує, що наркотики належить одній з найбільших злочинних європейських наркоторгівельних організацій - клану Кінахан. За даними видання The Journal, Золтан Н. знав, що літак перевозив матеріал для виготовлення мікрочіпів, а не наркотики.

Як зазначає угорське видання Blikk Золтан вважається справжнім авторитетом в авіаційних колах. Очевидно, що йдеться про легендарного військового льотчика Золтана Неймета.

У 1994 році, під час війни у Югославії, сербські винищувачі обстрілювали та бомбили хорватські території. Тим часом повітряний простір Угорщини вони також часто порушували. Багато хто з експертів вважав, що вони навмисне провокують угорців, щоб побачити, чи можна втягнути їх у конфлікт. 9 липня 1994 року їм це майже вдалося здійснити.

Пілот Золтан Неймет примусив сербський військовий літак МіГ-21, повністю озброєний і готовий до повітряного бою, який залетів на територію Угорщини, розвернутися. Тож у авіаційних колах він вважається справжнім авторитетом.


Як повідомляє The Journal, Н.Золтан заявив у суді, що про наркотики не йшлося, він знав, що вони перевозять матеріал, необхідний для виготовлення спеціальних мікрочіпів.

«Я ніколи не вживав наркотики, я ненавиджу наркотики», - сказав він.

Колишній пілот МіГ-21 і МіГ-29 регулярно з'являється в пресі. Він також нещодавно з'явився на відео з блогером JustVidMan, зокрема висловився про війну в Україні та гнилі МіГ-29, що є на озброєнні обох воюючих сторін.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
правдолюб

це пуйло відблагодарив Орбана за підтримку.

ММ
Мусить мовчати

Звичайно знав. Трохи до пинзіі підробляв, легенди ся минули, кому типирь треба. То такий зараз дефіцит, як мікрочіпи та іх компоненти на таких єтажерках начорно возять?

М
Микола

А що, в Ірландії своїх пілотів мало?

КП
Крутое пике

Неунывающий и мужественный Командор

К
Кузя

Тепер він став ще легендарніший)))

Т
Троцкій

Золі впав на мороз. Все він знав, що везе, і платили йому за виліт не офіційному тарифу. Наркомафія сказала мовчати.

Читайте також