Легендарний дисидент Степан Хмара про ЗЕкоманду: Цю шпану чекає трибунал (ВІДЕО)

78
31

Емоційний виступ політичного діяча України вразив, адже Степан Хмара сказав це в очі нардепам із трибуни Верховної ради.

Екснардеп та легендарний дисидент Степан Хмара закликав українців не допустити початку продажу землі.

Також у "спічі" Степана Ільковича були натяки на те, що ця влада не має нічого спільного з українським патріотизмом і думає лише про те, як набити свої кармани з продажу земель та підприємств і поїхати з країни.

У промові було сказано про не бажання нинішньої влади шукати аргументи і обдумувати свої рішення.

А наостанок Степан Хмара додав, що на таку владу у підсумку може очікувати трибунал.

Дивіться самі у відео.

Коментарі

М
Михаил

Да выибите меня уже .Очко чешется.

М
Михаил

Новый поворот в деле "Боинга" рейса МН 17 (8 декабря 2019 года) https://www.youtube.com/watch?time_continue=1239&v=pfFi4Iu9-BU&feature=emb_logo

М
Михаил

Я голубой и ищу мужчину.

М
Михаил

https://www.besogon.tv/mikhalkov/175-anneksiya-pravdy.html Аннексия правды. Что такое Крым и кому он принадлежит. Фильм "Свидетели Путина"

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=eDPVeU-taoo Радиоперехват офицеров ВСУ потерявших тело полковника СБУ

О
Олег

Хмара такий десидент як я іспанський лоьтчик.ще за Радянського Союзу будуи зубним техніком торгував золотом,що було заборонено як побачив,що його пасут втік в Закарпаття у село Пашковець Воловецького району до свого плимянника Михайла Іваницького ітам виходяч зхати тільки по ночам проюуа два роки всерівно вичислили і посадили і став великим десидентом

П
Партизан

іштван .мовчи тупий мадяре.

І
іштван

Я думав закарпатці розумні ,культурні європейці .але як бачу такеж безкультурне бидло як і москалі!

В
Вася

Старый п....р не замечал как грабили 30 лет..

П
Партизан

За СРСР такого бардака з моєю дупою не було кожен день єї єбали армяни.А за України її нихто не хоче.Хочу назад в СРСР.

П
Партизан

Я кацапський дурник і в мене заїла платівка. Я кацапський дурник і в мене заїла платівка. Я кацапський дурник і в мене заїла платівка. Я кацапський дурник і в мене заїла платівка. Я кацапський дурник і в мене заїла платівка.

П
Партизан

Хмара говорить правильні речі, адже представники глобальних руйнівних сил, зокрема, соросята, знахабніли повністю. Проте, Хмара свого часу, можливо несвідомо, також був руйнівником, зокрема, Радянського Союзу, щиро вірячи, що бореться з "кривавим тоталітарним режимом". Мабуть внутрішньо він жалкує про свою колишню поведінку, але не наважується це визнати публічно.

М
Майдаун

Хто порве мині гузицу тему я відсосу пуцу.Я хочу бути як питьо гецко з порваною дупою і кацапским х&єм в писку.

Г
Гідність

Вопрос армянскому радио: - Возможна ли демократическая революция в США? - Нет, не возможна. - Почему? - Потому что там нет американского посольства.

М
Майдаун

Уе еу лем тото,мы руснакы сомарякы,еть-кедь гароу оде то,чытаві ми бабраки. Штрімфля вадас контрабас -мы туйка газдуєм,шваблыки та й ганджубас вшытко скарідуєм.Ыпен, дрыпен, тамка туйка - гет за перевал,на цветмет у нас є чуйка -крадиме метал.галіцаїв мы ганяєм,бо не давут жыти,хащу пыляєм-валяєм,нігде силу діти. Лем-бем-вем, тото-сесе,мы русня-циганы,най-тай ньив, хосен-мосен,не ныякі гуканы.шовдарь-бовдарь гойта-ішта йоу-боу руснак-ціганяк,євробляха-міліцішта,вшитко туй лем так і сяк.

П
Партизан

Я на сайт до вас зайшов І бутилочку знайшов На бутилочку присів Зразу все я зрозумів Що дебільна я русня В голові моїй - херня Бо в Союз хочу назад Бо лижу Путіну я зад Бо дрочу я у мавзолеї Я та інші ватні геї. Мию сраки комуністам Я на зло всім глобалістам Квасим ми як поросята П'єм назло всім поросятам. Сратиму тут все одно. Все тому що я - лайно.

М
Майдаун

Партизане,де у фраса та мразь хмара про штось жалкує?То така блювота,як і яворівський,як і вся бандершня.Лизати ж..пу при разних режимах.То,што вно руйнівник і їже з ним,то правду мажш! Марго тупа,тріперний,13:45, у воні і г..нах ти розумієшся,як спец. Вони там у бандершні!

П
Партизан

Хмара говорить правильні речі, адже представники глобальних руйнівних сил, зокрема, соросята, знахабніли повністю. Проте, Хмара свого часу, можливо несвідомо, також був руйнівником, зокрема, Радянського Союзу, щиро вірячи, що бореться з "кривавим тоталітарним режимом". Мабуть внутрішньо він жалкує про свою колишню поведінку, але не наважується це визнати публічно.

М
Майдаун

О..о...думав ош то вонит ізза перевалу,а то оказуєся я воню,бо не мывся щи з тоі пори як привезли ня з мого ронного Усть-Жажопінска у девяносто первому.Но а то што у нас свинособак мозгу не є і не боло - се ушиткі і так знают,Та й не треба го нам особо.головноє оби май булше вонити туй у коментах оби ушиткім вонило.

М
Майдаун

Вонь блювотна заперевальна,19:18, марш у хлів польський бо пан пустить під ніж! А ні то пательню на макітру і в схрон зимувати,воші кормити. Мозгу не было у галіцаю до полудня,не боде і по полудню!

М
Майдаун

Марго лепава, ы ы.ы штрімфля буее,ее мее я марга шіковшна неваловшна,цігановшна колымыя йух я суть чмo кацапськоє сякоє і я щи чищу линіну і всраліну гузиці.хосен мосен ы-ы лем бем.вадас контрабас тать вать. а щи й срать!

М
Майдаун

Марго лепава,18:23,родіч ти помия коломия.Пушов на йух, вош тріперна!

Д1
до 17:30

Та це ж твій "сородіч" і така ж московська криса, як і ти, чмo кацапське.

М
Майдаун

Ця мразь легендарна мала би бути повішена на Хрещатику.Перед тим облита г..ми! Шкода,што СРСР дуже добрий був і сих “дисидентів”,а фактично запроданців западних,не згноїв у болотах. 13:40,бандеро тріперний, завали хлебало у хліві польському фурчи.Мразь. Мукачевка,стопроцентна правда.Розумно.

А
АЛЕКС

але!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Р
Рем

11:23.Йди підмийся ,тупа корово і продовжуй давати циганам.

М
Мукачевка

З-за таких як цей Хмара і почалася війна на сході. Все повчають всіх як треба любити країну. Дисідент у СССРе він був і на тої славі все життя живе в комфорті. Йшов би це аналізувати та покаятися як Україну ніже плинтуса спустили. Молодим тепер все це разгрібати.

Д
дед

скількі вам років дописувачі коментів він десидент не в Украіні а радянскому союзі а це вже інша справа шмаркачі

К
Капитолина

Диссидент... А что он сделал для Украины? Пусть сидит и не стоит своим грязным языком.

Й
Йончи

Нараз видно куда редакція облизує

С
сергій

це легендарний десидент може легендарно йти в сраку. в розвалі країни і приведенні малоросів до вради він має безпосереднє відношення. нехай згадає як він топив проти проукраїнських політиків і піде застрілиться. мудак старий.

Читайте також