Легендарний Porsche привідкрив завісу таємниці над новим кросовером (ФОТО)

14
0

Компанія обіцяє, що європейці зможуть придбати новинку від Porsche на початку нового року.

Прем'єра найновішого кросовера від Porsche пройде 22 листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі. Проте, традиційно автогігант вже почав процес розкриття секретів своєї новинки. Наприклад, Porsche Macan вже отримала власний сайт, публікують Вести.ru.

На даний момент автовиробник обмежився кількома дизайнерськими начерками, однією нечіткою фотографією і відеороликом, який вказує на те, що нова модель повинна виявитися повноправним елементом великого спортивного ряду. Як наголошується на сторінці Porsche Macan, "ми побудували те, що будуємо завжди: спорткар".

Згідно з офіційними зображеннями, сімейність буде спостерігатися і в екстер'єрі Macan. Серед іншого, авто отримає задні ліхтарі, чия форма була взята у Porsche 911, а світлодіодна головна оптика створена за технологіями, аналогічними Porsche 918 Spyder.

Додамо, що кросовер створюється на серйозно модернізованій платформі Audi Q5, і на час старту продажів буде доступний з трьома силовими агрегатами.

Версія Macan S отримає турбований V6 об'ємом 3 літри і потужністю 340 кінських сил, а для Macan Turbo випустять 3,6-літровий турбомотор, що набирає 400 к.с. Крім того, стало відомо і про дизельний двигун - подібну модель обладнають мотором об'ємом 3 літри і потужністю 257 "коней".

Агрегатувати мотори збираються або із 6-ступінчастою "механікою", або з 7-діапазонним "роботом" PDK. Пізніше кросовер повинен отримати і серію чотирициліндрових двигунів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також