Leo Express планує запустити потяг прямо до кордону України

21
1

За інформацією перевізника, такий маршрут просто доповнить вже існуючий Прага-Львів.

Як повідомляє польське видання Rynek Kolejowy, таке міжнародне сполучення планується за маршрутом Прага - Медика (державний кордон). Перевізник заявляє, що вони мають намір здійснювати перевезення з 11 грудня цього року і до 10 грудня 2024 року. Кожен день до чотирьох разів.

Хоча і залишає за собою право не встигати виконувати всі рейси, 4 на день це максимум.

Разом з тим, наразі компанія домовляється аби паспортний контроль був безпосередньо на борту потягу, як це роблять на потягах "Укрзалізниці" до Перемишля.

Нагадаємо, Інтерсіті "Мукачево — Прага" планують запустити вже влітку. Також зазначимо, що минулого року почав курсувати інтерсіті "Мукачево — Будапешт". Угорська залізниця MAV оприлюднила графік першого потягу за рейсом "Мукачево-Будапешт".

Коментарі

П
Пасажир

З України їхати на лео коли на кордоні багато авто - жах. Якщо запізнешся на свій потяг, то тебе посадать на інший потяг черех 4-6 годин не на твоє місце... Купили с жінкою дорогі білети (жінка в положенні, потрібні були удобні місця) із за того що воді пішов курити і пропустив перед собою 2автобуси ми запізнилися на сві потяг, як результат до 5ти ранку на вокзалі, потім по прибутті потягу нас посадили на самі незручні місця і сказали щоб дякували шо нас взяли на потяг. Як результат скажу так - якшо не в свята то супер перевізник, а в свята з Укоаїни не підходіть на пушечний постріл.

Читайте також