Ляшко доручив розслідувати смерті серед тих, хто має сертифікат про вакцинацію

4
22

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко доручив створити комісію, яка розглядатиме випадки складного перебігу або летальні випадки від COVID-19 у вакцинованих людей, щоб виявляти фальшиві документи про вакцинацію.

"Це складна тема (визначення відсотка госпіталізованих людей, які мають фальшиві документи про вакцинацію, – ред.), але я особисто доручив головному державному санітарному лікарю вже створити комісію, яка розглядатиме кожен такий випадок – складного перебігу захворювання у вакцинованих людей або летального результату, якщо при цьому була довідка про вакцинацію", – повідомив журналістам Ляшко .

За його словами, ця комісія буде створена для того, щоб "розібратися, чи було реально зроблено щеплення, оскільки це все впливає на доказову базу того або іншого імуно-біологічного препарату".

Дивіться також: Професор медицини Сергій Дубров: в Україні не було смертей від вакцинації проти COVID-19.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

1
1

При СРСР з'явилося ЛГБТ.

1
1

За відсутності дурні аргумент меле мізки.

1
1

За відсутності аргументів майдаунський троль меле дурню.

1
1

За відсутності СРСР соросятинський ельф меле дурню.

1
1

За відсутності аргументів аргументоський аргумент меле аргументи.

1
1

За відсутності аргументів майдаунський троль меле дурню.

1
1

Цікаво, який Техас першим оголосить суверенітет та каліфорнійськість - Штат чи Незалежнія?

1
1

Цікаво, який штат першим оголосить суверенітет та незалежність - Техас чи Каліфорнія?

1
1

Цікаво, який штат першим оголосить суверенітет та незалежність - Техас чи Каліфорнія?

1
1

Але добре, що СРСР розвалився. На черзі - Рашкостан.

1
1

При СРСР такого бардака не було.

М
майдаун

статистка така - із 100 вакцинованих умерло 226, мали температуру 47.9 - 156 чулувік, мали діарею (як я з ромаріком) - 149, одорвалися тромби - 568, інфаркт з почетверним інсультом - 456. А детально -інформацію скривають.

1
1

Сорос, глобалісти, секретні бактеріологічні лабораторії 4-го рейху, фармакологічна мафія, ілюмінати, рептилоїди - далеко не повний перелік того, що буде вам ввижатися під дією водки "Путінка", бояришніка і метадону.

МІ
МОЗ і К°

Якщо бачите про Майдан, Сороса і глобалістів - значить я знову закинувся водкою "Путінка" і метадоном.

МІ
МОЗ і К°

Якщо бачите про Путінат і москалів - значить я знову закинувся бояришником і сів на бутилку

МІ
МОЗ і К°

Якщо бачите про Майдан, Сороса і глобалістів - значить я знову закинувся водкою "Путінка" і метадоном.

МІ
МОЗ і К°

А хто може проконтролювати мою майдануту жидо-бандерівську словесну діарею , яку я щодня тут перджу під різними погонялами? Така майдаунська алкашня як я - природжені бормотологи . Так було завжди .

МІ
МОЗ і К°

А хто може проконтролювати мою словесну діарею , яку я щодня тут перджу під різними погонялами (Агностик , До нижнього допису , РУСИН , Справедливий , Історик , Філософ і т . д ) Така алкашня як я - природжені бормотологи . Так було завжди .

МІ
МОЗ і К°

Хто може проконтролювати , що ми пишемо , вигадуємо , подаємо в етер ? Та ніхто ! Біомаса - терпіли по природі своїй . Все проковтне . Так було завжди.

І
Істина

Ніхто вже давно не має бажання вакцинуватися . Про це знають всі . Населення вимушене вакцинуватися лише із-за життєвої необхідності (праця , поїздки ). Все інше не спрацювало б. Та й те не допоможе. Влада шахрайська . Правда і влада - речі антагоністичні .

1
1

Министру необходимо проинформировать население про количество побочных эффектов выявленных при вакцинации каждой вакциной в Украине, как государство помогло с их лечением, чтоб люди знали, что вероятность полоски маленькая, но есть и государство не бросит, а поможет и возьмёт все затраты для их устранения. А то во всех странах приводят статистику побочных явлений и каких именно и только у нас судя по информации, побочные эффекты отсутствуют. Если люди будут знать и будут уверены, что их даже в беде не бросят, желающих вакцинироваться будет больше. И ещё, врач все таки должен советовать какую вакцину использовать, а у нас если есть все выбираешь сам, а если нет, то та что есть.

В
Ванга

Хто помер з сертификатом вакцинований, скаже Ляшко -це все фальшивi/ купленi сертифiкати i до прививки жмурики не мають вiдношення!! Хi xi ))

Читайте також