Лідер "Аль-Каїди" закликав мусульман об'єднатись проти США і Росії

6
2

Айман аль-Завахірі закликав мусульман об'єднатися у боротьбі проти Росії та Заходу на території Іраку і Сирії.

Про це пише агентство Reuters.

"Американці, росіяни, іранці, алавіти і Хезболла скоординували свою війну проти нас – так невже ми не здатні припинити воювати один з одним, щоб направити всі наші зусилля проти них?" - сказав аль-Завахірі у своєму аудіозверненні, яке було поширене 1 листопада.

Не відомо точно, коли було зроблено цей запис, але оскільки в ньому згадується Росія, скоріш за все, після 30 вересня цього року, коли Російські ВКС розпочали військову операцію в Сирії на підтримку режиму Асада.

Коментарі

А
Алаверди

Сталін прекрасно знав їх плани. Репресії 1930-х років - це був удар по троцкістам - креатурам вождів ФРС (Хабад є одним з їх елементів), на жаль не остаточний і не смертельний. Саме тому сучасна "світова" пропаганда зробила зі Сталіна чудовисько. Пройде час і його почнуть поважати навіть нащадки правовірних українських націоналістів. Час лікує.

M
Menes

США і Россія - є лише маріонетками світового СиоНацизму. "Люцьіфер, Бог наш, завещал нам власть над всем миром. Сегодня мьі ето имеем. Теперь наша задача - удержать етот мир в наших руках. Один из двух главнейших мировьіх колосов США-в етом отношении опасений не вьізьівает... Но другой-СССР-нашим усилиям подчинегн пока не окончательно. Со стороньі русских (здесь все славяне-русские)...возможен стадньій взрів, вьізванньій национальньіми мотивами. В момент такого взрьіва они забудут кто русский, кто украинец, кто белорус. и, всповнив свое кровное родство, единой стадной лавиной двинут на нас. Противодействие еконмическое здесь безполезно..."(Катехизис еврея СССР" По етому и рассьіпался СССР, ПО ЕТОМУ МЬІ СЕГОДНЯ И ВОЮЕМ. ВИНОВНИКИ-ВЬІСШЕЕ РУКОВОДСТВО СССР, ВСЕ ИЗ ЖИДОВ, ПОД РУКОВОДСТВОМ СЕКТЬІ ХАБАД. (antimatrix.org фрагмент речи коломойского) он же является главньім руководителем операции Ола в Одессе.

Читайте також