"Ліга сміху" у Мукачеві: з'їжджаються кращі команди України

11
8

Кращі команди найсмішнішого телевізійного шоу вирушають у всеукраїнський тур, під час якого завітають і в Мукачево.

Ліга Сміху один з найпопулярніших гумористичних проектів на українському телебаченні, і тепер продовжує гастрольні тури по всіх регіонах країни кращих команд Чемпіонату з гумору, а саме: Луганська збірна, "Гостиница 72" та "Загорецька Л.С."

Мукачівців та гостей міста запрошують посміятися над кращими жартами команд, слайдами, які ніколи не покажуть по ТБ і просто побачитися з улюбленими артистами гумористичного шоу.

Концерт відбудеться 26 березня о 20:00 годині у ресторані Eventum Hall.


Коментарі

"
"PopichaЧ"

Олігарх якийсь(скорше Беня()?-заплатив за соціологічний опрос -і пишуть і пишуть шо він -ЗЕля-переший!А чи так це-дуже сумніваюся..можливо Зкеленський і входить десь приблизно в 2Четвірку-Пятірку"-після Блойка,Гриценка,Порошенка,тимошенка но не вище-вряд чи Зеля поподе в 2-йтур..тамє Юля,Гарант,Бойко...Так шо ЛЮДИ голосуйте -як Вам ВаШЕ СЕРЦЕ підказує і все..ніяких"Зеленський лідепр"-ЦЕ НЕ ТАК"!

0
09,59

його рейтинг дутий,миляниновий...

А
Андрій

Де купити квитки, на Карабасі нічого на 26.02 в Мукачеві немає?

З
Закарпатиць

А Симонян буде там?

П
Пенсіонер

Ціни від 150-290 грн

S
sola

Вам не угодиш. Нема нічого - біда. Є якісь заходи- чому обов'язково треба бачити у чомусь подвох. Прийти подивитися концерт чи виступ данних команд не зобов'язує нікого голосувоти за того чи іншого. Живіть, і не шукайте у всьому негатив.

Д
Дідо

То міні ся видить Зеленський уже бригади запустив дурачити чилядь .... . Україна -95 квартал - а ви хочете оби так називали неньку.

D
DAUN-Басс

Ну шо вже закоплошилися...?Вже Луганська збірна-Донбаські пацани...Видно -вибори і під Зеленського все

Читайте також