Ліга Європи: Динамо, Дніпро і Чорноморець серйозно готуються до ігор 3-го туру

13
0

У четвер, 24 жовтня, відбудуться матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи.

Динамо (Україна) - Тун (Швейцарія)

Київ. НСК Олімпійський. Початок матчу: 20:00

Онлайн: Динамо - Тун - онлайн трансляція матчу групового етапу Ліги Європи розпочнеться о 20:00

Телетрансляція - канал Україна

До Києва на гру з місцевим Динамо приїхав один з лідерів групи G Ліги Європи - швейцарський Тун. Команда, чия трансферна вартість всіх футболістів оцінюється майже в два рази менше, ніж ціна Андрія Ярмоленка, прибула до столиці України з гарним настроєм.

На думку швейцарців, вони зможуть відвезти з Києва як мінімум одне очко, адже підопічні Олега Блохіна в нинішній Лізі Європи поки що роздають очки своїм конкурентам. Але іншої думки дотримуються футбольні експерти. Вони вважають, що київська команда, яка набрала хід в українському чемпіонаті і за останні два матчі в національній першості забила дев'ять м'ячів, опустить самовпевнених швейцарців з неба на землю.

Кияни сильніші від свого суперника в усіх аспектах, але не варто чекати від Динамо гольової феєрії. Команда Блохіна спробує взяти гору, але забивши, може почати грати на утримання рахунку, щоб подарувати своїм фанатам першу перемогу в Лізі Європи нинішнього сезону.

Пасуш (Португалія) - Дніпро (Україна)

Португалія. Гімараеш. Дон Афонсу Енрікеш. Початок матчу: 22:05

Онлайн: Пасуш - Дніпро - онлайн трансляція матчу групового етапу Ліги Європи розпочнеться о 22:05

Телетрансляція - канал 2+2

Протистояння наших команд з португальськими в єврокубках зазвичай проходять в дуже серйозній боротьбі з часто негативним для українських команд результатом, але матч Дніпра з Пасушем не повинен стати таким.

Бронзовий призер чемпіонату Португалії в цьому сезоні зовсім не схожий на себе торішнього зразка, про що свідчать результати команди Коштіньї - всього дві перемоги в 12 матчах у всіх турнірах і останнє місце в чемпіонаті Португалії та Лізі Європи.

Втім, Дніпру важливо вберегти себе від недооцінки суперника і просто виконати завдання здобути три очки, при цьому не витративши зайвих сил, адже вже на вихідних команду Рамоса очікує матч чемпіонату з Ворсклою, а там і матч з Чорноморцем на Кубок України не за горами.

Загалом чекаємо перемоги Дніпра з традиційною ротацією складу, як це було на вихідних у матчі з Карпатами, де відпочили Мазух, Стрініч, Ротань і Коноплянка. Важливо, що у випадку двох перемог над Пасушем Дніпро фактично забезпечить собі вихід у плей-оф,  що полегшить команді завдання боротьби на трьох фронтах.

Чорноморець (Україна) - Лудогорець (Болгарія)

Одеса. Чорноморець. Початок матчу: 22:05

Онлайн: Чорноморець - Лудогорець - онлайн трансляція матчу групового етапу Ліги Європи розпочнеться о 22:05

Телетрансляція - канал Футбол

У гості до одеситів завітав нежданий лідер групи. Лудогорець здобув вже перемоги і над ПСВ, і над загребським Динамо. В принципі, в групі, де всі, крім Чорноморця, випали з кваліфікації Ліги чемпіонів, іншого можна було і не очікувати. Будь-який суперник здатен піднести сюрприз.

Останні матчі для підопічних Романа Григорчука не можна назвати приємними - чотири поспіль гри без забитого гола трохи напружують. Правда, і суперники були сильні - ПСВ, Дніпро, Металіст і Волинь. Так що сьогодні є хороший шанс перервати невдалу серію і порадувати уболівальників забитим м'ячем.

Що стосується кадрових проблем, то в останній грі проти Металіста Чорноморець втратив Сергія Самодіна. Зате Антонов, який не грав матчі чемпіонату через дискваліфікацію, напевно посилить склад "моряків".

СПОРТ bigmir)net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також