Лікар навчився воскрешати з мертвих людей

15
0

Британський лікар Сем Парнія відкрив власну клініку, в якій він воскрешає людей з мертвих після того, як вони пробули мертвими кілька годин.

Кардіолог відкрив дві клініки з воскресіння людей: у Великобританії і США. Він переконаний, що у більшості клінік не достатньо наполегливо борються за життя пацієнтів, які вмирають.

"Більшість лікарів робить серцево-легеневу реанімацію 20 хвилин і потім зупиняються. Це на підсвідомому рівні відбувається. Лікар думає, що за цей час мозок вже почав відмирати. І повертати людину до життя у вегетативному стані немає сенсу", - каже Парнія.

Крім того, за словами Сема Панія, у реанімаціях користуються технологією, розробленою ще в 60-х роках. Кардіолог переконаний, що сьогодні існує техніка, яка може врятувати життя людям, яких зазвичай лікарі вже записали до мертвих.

Згідно з підрахунками Сема, в США за рік через те, що лікарі відмовилися далі займатися порятунком пацієнта, вмирає близько 40 тисяч людей.

У клініках з воскресіння Парнія використовує спеціальні машини для серцево-легеневої реанімації замість того, щоб робити штучне дихання і масаж серця вручну. Крім того, він охолоджує тіло мертвого, щоб кров не згорталася. А також підключає до кровоносної системи апарат екстракорпоральної мембранної оксигенації. Цей пристрій вилучає з крові вуглекислий газ і збагачує її киснем.

"Коли ти розумієш процеси, які передують відмиранню мозку, то можеш запобігти їм і дати пацієнту шанс на порятунок. Сьогодні є маса досліджень, які показують, що сукупність сучасних технологій і засобів може виграти час для збереження мозку і повернення людини до життя", - переконаний лікар.

Свою технологію британець назвав "Ефектом лазаря". За його словами, в його клініці шанси на порятунок померлого на 33% вищі, ніж у решті медичних закладів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також