Лікар з Мукачева став регіональним тренером з первинної медичної допомоги

13
3

?Євген Мешко? виграв конкурс на посаду регіонального тренера з впровадження системи міжнародної класифікації первинної медичної допомоги.

Загалом 240 учасників з 22 областей України надіслали заявки на конкурс з відбору лікарів-волонтерів, які стануть регіональними тренерами з ICPC-2.

Відбіркова комісія, до складу якої входили представники Директоратів МОЗ України, проекту Світового Банку та МОЗ України «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» та Громадської Ради при МОЗ України, відзначили високий рівень мотивації усіх кандидатів та бажання допомагати колегам у впровадженні безпаперового документообігу та нової для України класифікації ICPC-2.

За результатами відкритого конкурсу регіональним тренером з класифікації ICPC-2 на Закарпатті став головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Євген Мешко.

Мукачівець буде одним з 34 терапевтів, педіатрів та сімейних лікарів України, які пройдуть навчання і стануть тренерами з впровадження первинної медичної допомоги (ІСРС-2) у своєму регіоні.

Коментарі

І
Іван

Вітаємо, подальших успіхів !

Я
Я

Дійсно розумний хлопець!!!!

Ч
Читач

Молодець! О це рівень! Пишаємося!

Читайте також