Лікарі двічі відправляли додому: в угорській Ніредьгазі померла 13-річна дівчина від пневмонії

52
1

13-річна дівчинка з угорського містечка Надьечеда (область Саболч-Сатмар-Берег) померла від пневмонії, після того, як лікарі двічі відправляли її лікуватися додому, не зважаючи на ускладнення.

Згідно з розслідуванням угорського Національного центру громадського здоров'я та фармацевтики, винних у смерті дівчини немає, – пише rtl.hu.

Утім родина не може змиритися з тим, що ніхто не понесе відповідальності за смерть їхньої дитини. Угорська поліція також проводить перевірку за цим трагічним випадком.

Ніколетта, 13-річна дівчинка, померла від пневмонії в січні. За словами її батьків, лікарі занадто пізно зрозуміли, наскільки серйозною є проблема. «Це не може залишитися безкарним. Що моя донька загинула, невинне дитя», – каже батько.

Лише після втручання журналістіва Національний центр громадського здоров'я та фармацевтики почав розслідування випадку. Зараз воно оприлюднене, і встановлено, що ніхто з лікарів не винен.

Батьки звернулися з дитиною до лікаря загальної практики через біль у горлі, температуру та нудоту, лікар призначив домашнє лікування. За словами батьків, у дівчини наступного дня піднялася температура вище 39 градусів. Утім лікар відмовився оглянути дівчину, зазначивши"що за день це не вілкуєш, і він не Ісус, аби це зробити миттєво".

Того ж вечора дівчину доставили до відділення швидкої медичної допомоги в Матесалці через сильний біль у грудях. Там у них виявили вірусну інфекцію і знову відправили додому. Через три години Нікі блювала кров'ю, після чого батьки відвезли її до дитячого відділення невідкладної допомоги в Матесалці. Звідти її госпіталізували в Ніредьгазу з пневмонією. Там дівчина померла. Родина не хоче миритися з тим, що, за версією слідства, ніхто не несе відповідальності за смерть доньки.

Зараз родина та їхній адвокат очікують на результати розслідування поліції. У матеріалах слідства зазначено, що у Нікі розвинулося ускладнення вірусу грипу, яке призвело до її смерті.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

.
.....

Тоті дохтори-підо....сти!!!! На хор,вафл.....стів!

Читайте також