Лікарі назвали справжню причину смерті 19-річного хлопця у Мукачеві

17
9

Мukachevo.net вдалося дізнатися причину смерті молодого хлопця в одному з торгових центрів міста.

Як розповідають лікарі, на розтині виявили проблему із серцем, а саме гіпертрофію. Причина цього може бути або прийом анаболіків, або займання спортом з вродженою патологією серця. Офіційно — гіпертрофічна кардіоміопатія.

— Його привезли в лікарню вже у стадії клінічної смерті, тобто він помер ще у Ельдорадо. Лікарі отримали дані після проведення аутопсії яка визначила, що причиною смерті є серцева патологія несумісна з життям, - зазначили у лікарні.

Нагадаємо, вчора у хлопця стався приступ прямо на робочому місці, де працював хлопець. Колеги одразу викликали швидку, яка транспортувала хлопця до Мукачівської ЦРЛ.

Не дивлячись на максимальні зусилля лікарів, життя хлопцю 1998 року народження так і не врятували. 

Коментарі

H
hum

якась мутна ситуація - в попередній статті було написано, що у хлопця стався епінапад, можливо навіть серія, одна із коментаторів у фб в деталях, вихвалаючись, описувала як довго вона проводила штучну вентиляцію легень та непрямий масаж серця, скільки "боролась за його життя" (хоча немає сенсу проводити ці заходи під час нападу, бо цим ще й нашкодити можна). А ще посмертний діагноз: гіпертрофія серця, значить ніяких судом там і близько не було. Чому не можна для таких випадків наняти хоча б медичну сестру у ТЦ? думаєте це не перший випадок коли там комусь стає зле і мають надавати допомогу клієнти магазину чи кафе? Ось у друга був випадок: в готельно-ресторанному комплексі мужчина подавився м'ясом, весь персонал зібрався навколо, навіть кухарки, стояли дружно дивились та звонили у швидку, поки мужчина синіє та його дружина панікує (на щастя поруч проходила мед. сестра яка знала що таке прийом Геймліха і врятувала його).

ЙШ
йой шото

продавець з ельдорадо не начальник из закарпатгаза пан водзинський из луганська якого спасли у мукачеви....де боженько?

П
Правдивий

Його зразу привезли в реанімацію.І не дивились звідки він.Навіть невстигали прийняти.Незнаєте то не пишіть херню.

М
мішо

шо туй казати.най ся прокурор даякий одіне по сельськи вупье погар пива причиниться шо му погано повезуть го у больницю там всьо увидить на свої очи шо туй казати.

О
Оксана

Знаю що допомогу ненадавали довгий відрізок часу а саме вирішували у приймальному відділенню що робити із хворим бо він із району а не із самого міста.Шкода хлопчину.А тим "лікарям"які так довго очікували родичів темниця.Аж моторошно стає коли таке відношення у .едиків.

Я
Я

До коко На підставі того що на розтині виявили проблему. Читай уважно

К
коко

На підставі чого лікарі розглядають одну з причин смерті стероиди?? Бо зовнішньому вигляді чи брали аналіз??Як би там не було шкода пацана!

Д3
До 369

Тобі мозги видно откачали

3
369

не повідять шо болт забили на продавця з ельдорадо, робив би у судді чи прокуратурі та би го откачали такой де нашли

Читайте також