Лікарі розповіли подробиці про смертельний візит до стоматолога на Міжгірщині (ВІДЕО)

16
11

20-річна мешканка Репинного Міжгірського району, кілька днів перебувала в комі після уколу анестезії місцевим стоматологом.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 24 червня, дівчину після відівдин стоматолога госпіталізували до Міжгірської райлікарні з анафілактичним шоком.

Після ускладнення алергічної реакції, 20-річну міжгірку в комі, перевели в обласну лікарню. В обласній лікарні кажуть, що вони робили все що змогли, але 1 липня вона померла.

У Міжгірській райлікарні запевняють, що стоматолог був досвідченим лікарем, однак, наразі його відсторонили від роботи. В лікарні проводять службове розслідування.

Правоохоронці проводять перевірку законності дій лікаря та інші обставини трагедії. В поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 ККУ.

Проте, у подальшому правова кваліфікація може бути змінена відповідно до обставин, результатів експертизи та визначення ролі лікаря, який надав послуги, додають у поліції.

Більше про трагічний візит до стоматолога дивіться у відеосюжеті телеканалу Sirius.


Коментарі

ДН
до нижньої марги

ти оно вонячоє,гіно своє можеш напудити коли сереш

М
Моніка

До нижньої марги звертаюся, ти чого у всіх коментарях всіх обзиваєш, думаєш, що якщо тебе ніхто не видить, то можна хоть що писати, кіть ми трафишся на вулиці, та ти писок розобю, і в чоло настріляю, ти марго нижня.

ДН
до нижньої марги

шо ти брешеш паскудо гнила..

Ч
Читачка

Згідна з Яною та Читачем, особисто у мене нічого не питав стоматолог.

Ч
Читач

Ніхто нічого не питає, колють і все. Ніколи їм питати, бо треба прийняти якомога більше пацієнтів.

Я
Яна

Вони нічого не звідають лише роблять укол і вони знають що роблять їх не можна запитати нічого

Ю
Юлия

Анафилактический шок был у моей дочери . Все обошлось . Но нас предупредили и любое посещение к врачу начинается с предупреждения об аллергии на это лекарство . Не думаю что стоматолог не поинтересовалась . Не припомню случая что б стоматолог не спросил меня об аллергии .

СД
стоматолог досвiд

анафилактичний шок за першим разом не буває Це не перший раз у неi Вона не призналася або боялася болi Коли анастетик дають на 3 раз то може бути смерть Кожний пациент знає що йому погано було хоть один раз тоди лiкар не дає анастезу

Ю
Юлия

Посещение к стоматологу предполагает , что будут делать анестезию . Врач как правило всегда интересуется . Пациент или не знала или не осведомила .

П
Попутник

Хiба дiвчина не знала, що мае алергiю? Не бачила, що стоматолог робить? Чи може вона попередила лiкаря, а вiн "заспокоiв", що все буде добре ?!

4
44

коли хоч одного посадять будуть думати

Читайте також