Лікарі розповіли про стан ужгородця, який постраждав в ДТП з Porsche (ВІДЕО)

14
0

Стан Олександра Костюка покращується. Чоловік при тямі та реагує на вказівки медиків.

Як розповіли журналісти телеканалу Sirirus, лікарі дають перші позитивні прогнози щодо стану 32-річного ужгородця, який постраждав у страшній ДТП на Слов'янській набережній.

Лікарі зазначають, що постраждалий почав виконувати прості команди та інструкції, але це ще не той рівень свідомості. Олександр перебуває на штучній вентиляції легенів та на ентеральному харчуванні.

Хоч небезпека для життя ще існує, однак лікарі зазначають позитивну динаміку щодо стану здоров'я Олександра Костюка.

Зазначимо нещодавно, головний лікар Ужгородської міської клінічної лікарні Іван Курах, повідомив Mukachevo.net, що стан постраждалого водія у жахливій ДТП покращився.

Медики спостерігають рефлекси у кінцівках постраждалого, що дає надію на одужання.

Вже в понеділок дружина постраждалого ужгородця Юлія Костюк повідомила, що її чоловік прийшов до тями і почав впізнавати рідних.

Більше про стан Олександра кий постраждав у страшній ДТП на Слов'янській набережній дивіться у відеосюжеті телеканалу Sirius.


Нагадаємо, в суботу ввечері, 21-річна дівчина за кермом Porsche Cayenne, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та зіткнулася з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця.

Обвинувачена у скоєнні ДТП, Іванна Костраба, не мала водійського посвідчення, а авто вона взяла прокататися.

В середу, 19 серпня, Ужгородський міськрайонний суд вирішив взяти під варту без можливості вийти під заставу, свалявчанку, яка скоїла ДТП в Ужгороді.

Але захисники Іванни Костраби подали апеляцію про зміну запобіжного заходу на домашній арешт. Суд розгляне апеляційну скаргу 1 липня.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також