Лікарка Балаж на суді переконує, що не могла "продути" алкотестер, бо вже кілька років носить вставну щелепу

10
21

Такі доводи обвинувачувана у смертельному ДТП щойно навела судді Придачуку.

Адвокати Наталії Балаж вважають, що експерти при оформленні усіх доказів застосовували застарілу літературу. Обвинувачена пояснює суду, що рухалася при швидкості 90 кілометрів за годину, мовляв, автомобіль "Тойота Корола" не міг набирати швидкість 130 кілометрів на годину, повідомляють із зали засідань активісти Спеціального контролю.

Також Наталія Балаж пояснила, що в алкотестер не могла "продути" через травму нижньої губи, яку прикусила, бо вже кілька років користується вставною щелепою.

Мukachevo.net

Коментарі

ДВ
До Віталька

Підтримую на 100%! Кожне слово підтримую! Якщо родичі мовчать, значить купились і душі продали тим д"яволам балажкам! А закон є, але він мильна бульбашка! Не витрачайте час і гроші на суди і адвокатів, рішення буде, та його ніхто не буде виконувати! Виконавчу розігнати, нічого не виконують і не стараються навіть! Просиджують штани і отримують гроші за це!

В
віталька

Родичі убитих цею звіздою-банально терпилы, і продали ЖИТТЯ своїх близьких. Замість того, щоб відрізати голову вбивці, запакувати в коробку з бантиком і подарувати її мамці-просто мовчать.Про що тут далі розмови ?. А да, тупим організмам, які будуть говорити про закон-його в Мукачеві, та і по всій Україні уже давно НЕМАЄ.

Ш
Шоні

Треба їх запалити,як цигани Калмана.

Я
Я

УРА ! Я згідна Балажок виганяти з вилами з міста Мукачево прямо в хріняшово Н. Давидково звідки ця нечисть прийшла і творить чорні чудеса. Та щоб вони всі виздихали. ТЬФУ.

Б
балажкам

Цих двох шлюх Балажок, і матір і доньку, треба вигнати з нашого Мукачева, за непристойну поведінку, бо щось подібне у місті не було ніколи!!!!!!

В
Водій

Вбивця балажка не через вставну щелепу не могла продути алкотестер, вона все правильно вдула , лиш не помнить, бо була пяна як мотика.а типирь іщемвиявилося шо у ниі вставна щелепа, та вона ще й беззуба вдобавок. Майже йо...рі повибивали.стерво!

М
МУКАЧІВЕЦЬ

ЛІПШЕ БИ Х.Й ЗАКУСИЛА

СУ
Слава Україні!

Якщо ми хочемо, щоб Україну слвити, ми повинні знишити корупцію в особі суддів,адвокатів, прокурорів. Грош ціна такій державі, та таким правознацям які за серебряник про дають Христа (Хода мирян на Михаїла), і від цих грошей ,що взяли від БАЛАЖ, вони закінчать сво. життя дуже погано.(Так Бог розпорядиться з Іюдами. А щодо сімейки Балаж- їх необхідно засудити згідно чинного Законодавства України (не менше 7 років увязнення)

ДР
до редакции

Снимите модернизацию под статьёй про снятие Балажки пускай люди почитают, что о Балажей говорят, и пускай выскажаться! Каго Вы прикрываете Вам не стыдно?

ДБ
до Балоги

Де губернатор чого мовчить? Пан Балоа а чому Ви мовчите? Ви обіцяли взяти під особистий контроль, такий Ваш контроль? Ладно цей губернатор прийшов що нич зробити не може, а Ви чого нич не робите? Чому з заявою не звернетесь до громади чому мовчите чому як депутат нич не робите? Судю не перевірете ітд... вже рік пройшов як Ви нам громаді обіцяли особисто, і що зроблено? Ви не можете навести порядок з Балажами? Я зараз навіть не здивуюсь що мій комент удалять, бо правда очі коле!

6
666

Треба самосуд изробити из усiма из Балажкав и судью и прокурора и адвоката продажного!!!!

У
Ужгородець

Москаль покриває.(

1
123

Хлопці беремо вигадуемо що внас ставна щелепа, бухаемо сідаемо за кермо бачемо судю, адвоката та прокурора або їх дружин або родичів а потім нахе... давимо! Та най гниди після цього попробують засудити! Люструвати всіх, нащо нам такі продажні гниляки?!

В
василь

Це все продумано Баложкою! Вона як свій суд затягуе, так і доньки вбивці! Для того щоб вигадувати нові казки а люди забули про те що Вони натворили. Вже як рік пройшов після вбивства людей, Вони спочатку язики в гузицю запхали бо боялися що люди їх на розірвуть, атепер через рік вигадують всяки казки, а судя та прокурор слухають бо получили гроші від Балажки! Гидко на таке дивитися, влади не якої нема!

Ю
юля

Що тут пишуть дурне? Куди прокурор дивиться? Чи вже і прокурора купили? Вона носила брекити вставної щелепи не мала, це все дуже лехо перевірити, чому не перевірять? Це треба бути мерзкою такою щоб врати! Ганьба роботі прокуротури, гнати таких треба, та ганьба суді такому!

S
sola

Ну скільки можна так цинічно знущатися!? Я, немаючи жодного відношення до цієї справи,вже дивитися на це безглуздя не можу.Вже "верне" і від суда і від нових вигаданих фактів та причин і від тих балажок (до цього я про них і не чула).Лише співчуття близьким та родичам-терпіння вам, Бог є на світі!!!

Д
Добрый

А если можно, то вставить и продуть по полной! Чёт мутят по ходу.

Д
Добрый

А этот тестер больше никуда вставить нельзя ?

С
Совість.

Навіть коментувати від обурення нічого не хочеться! Вставна щелепа не заважала пити? а божевільна голова дозволила сідати за кермо після випитого? Людські життя не повернеш! Скалічені долі не вилікуєш!

С
Спр

Кіть така лікарка як вона,то тут все можливо

U
u

Таким шляхом можна довести,що у неї не тільки щелепа і голова штучна з мозком. Повна профанація.

Читайте також