Лікування раку шийки матки в Іспанії

14
0

?Рак шийки матки - це тип онкології, що розвивається в клітинах шийки матки.

В Іспанії представлений вид раку є третім за поширеністю онкологічним захворюванням у жінок, щорічно діагностується близько 2500 нових випадків.

Лікування може включати хірургію, променеву терапію, хіміотерапію чи комбінацію цих методів. 5-річне виживання на ранній стадії становить 92%.

Сучасні методи лікування раку шийки матки в Іспанії

Сьогодні є кілька ефективних методів лікування раку шийки матки. Підхід до лікування залежить від стадії та типу онкології, а також від загального стану здоров'я та переваг пацієнта.

Типи операцій

В іспанських клініках пацієнтам пропонують малоінвазивні методики гістеректомії, які відрізняються меншою травматизацією тканин та швидким терміном відновлення:

Роботизовану хірургію. Використовує роботизовану руку та крихітні інструменти, керовані хірургом, для проведення операції з більшою точністю та гнучкістю. Ризик лікарської помилки зведено до нуля.

Лапароскопічна хірургія. Передбачає виконання невеликих розрізів у черевній порожнині та використання камери та спеціалізованих інструментів для проведення операції. Також є малоінвазивною технікою.

Картування лімфатичних вузлів за годинниковою стрілкою. Цей метод передбачає введення барвника або радіоактивної речовини в шийку матки для визначення місцезнаходження дозорних лімфатичних вузлів. Це перші лімфатичні вузли, на які може поширитися рак, і їх видалення може допомогти запобігти поширенню онкоклітин.

Нервозберігаюча хірургія. Цей метод використовується для збереження нервів, які контролюють функції сечового міхура та кишечника під час операції, що може допомогти зменшити побічні ефекти після операції.

Хіміотерапія (ХТ)

Це медикаментозне лікування, яке вбиває ракові клітини, що швидко діляться. Вона зазвичай проводиться у поєднанні з променевою терапією чи хірургічним втручанням.

В іспанських клініках дозу та курс ХТ призначає хіміотерапевт, а сам цикл включає:

  • Планування: визначається найбільш підходящі хіміотерапевтичні препарати, дозування та графік лікування;
  • Хіміотерапевтичні препарати можуть вводитися перорально у вигляді таблеток або внутрішньовенно (IV) через вену.
  • Графік лікування: Препарати зазвичай вводяться у вигляді циклів, після чого слідує період відпочинку, щоб організм міг відновитися.
  • Побічні ефекти: Провідний лікар уважно стежитиме за побічними ефектами і при необхідності коригуватиме лікування, щоб впоратися з ними.

Променева терапія (ЛТ)

Існує два ефективні види променевої терапії, що застосовується при раку шийки матки:

Променева терапія зовнішнім пучком (EBRT) - це найпоширеніший вид ЛТ, який застосовується при цьому типі онкології. У ній використовують лінійний прискорювач для доставки високоенергетичних пучків випромінювання до ракової області. Апарат можна налаштувати так, щоб опромінення йшло під різними кутами, що дозволяє вражати ракові клітини та щадити здорові тканини.

Брахітерапія - це вид променевої терапії, при якому радіоактивне джерело міститься всередину тіла, поблизу ракових клітин. При раку шийки матки джерело випромінювання міститься всередину піхви та шийки матки. Джерело може бути розміщене тимчасово, що відомо як високодозна (HDR) брахітерапія, або постійно низькодозна (LDR) брахітерапія.

Сучасні медичні центри Іспанії використовують передове обладнання щодо променевої терапії раку шийки матки. Лінійні прискорювачі, які застосовуються в EBRT, оснащені складними системами візуалізації, такими як КТ і МРТ, які допомагають спрямовувати пучки випромінювання в точне розташування ракових клітин. Ця технологія, яка називається променевою терапією з наведенням зображення (IGRT), допомагає підвищити точність лікування та знизити ризик побічних ефектів.

Організація лікування раку шийки матки в Іспанії

Щоб гарантовано потрапити на якісне лікування в Іспанії, краще звернутися на сервіс медтуризму https://clinicsoncall.com.

  • Координатори допоможуть підібрати клініку та вузькопрофільного фахівця (також можна переглянути список онкологічних клінік в Іспанії);
  • Перекладуть усі медичні документи потрібною мовою;
  • Допоможуть в організації подорожі.

Більше того, завдяки сервісу пацієнт може отримати попередню онлайн-консультацію із провідним фахівцем. Цей аспект для багатьох пацієнтів дуже важливий: по-перше, можна відразу обговорити можливі варіанти лікування, по-друге, пацієнтам морально набагато легше їхати за кордон до клініки, коли вони вже знайомі з лікарем.

Ціни на лікування раку шийки матки в Іспанії

Пропонуємо середні ціни на деякі види процедур в Іспанії:

  • Хіміотерапія - від € 1160;
  • Гістеректомія – від €8 000;
  • Променева терапія – від €8 000.

Чому варто вибрати Іспанію для лікування раку шийки матки?

Клініки мають у своєму розпорядженні найкраще хірургічне та діагностичне обладнання;

Успішність гістеректомії, за даними Кірона Салюда, становить 99%. Це означає, що операції відбуваються без вагомих ускладнень;

Використання інноваційні

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також