Ліквідацію КП "Міжнародний аеропорт Мукачево" розпочнуть з 1 липня

24
9

Таке рішення було прийняте на сьогоднішній сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання.

За словами начальника Управління міського господарства Віталія Гільтайчука, ліквідація КП "Міжнародний аеропрт Мукачево" повинна була розпочатись скоріше. 

Однак, розглянувши клопотання директора комунального підприємства від 10 лютого цього року, Мукачівська міськрада прийняла рішення розпочати ліквідацію з 1 липня через демонтаж всіх аварійних будівель колишнього військового аеродрому Мукачева. 

До 1 липня буде утворена відповідна ліквідаційна комісія. 

Мукачево.net

Коментарі

В
Володимир

навіщо було айропорт руйнувати

1
111

Хай ще тих військових шо там до тепер служать ліквідують,і так толку з них нема,і від АТО (косили) задарь зарплату получають

В
васька

так и наша держава пиде,як цей аеропорт!!! Слава Злодийський украини!!!!! тупорили укри!!!

В
вася

но тепер уділять землі собі, в кращому випадку для учасників АТО! дренажна система в занепаді, і скоро повернеться чорний мочар на свою територію. будемо мати багато комарів, та велике болото біля мукачева ! слава україні !

В
василь

за пару років на ліве, нікому не потрібне комунальне підприємство з карманів громади списали, а частину і вкрали, мільйони гривень, розкрали ліквідне майно на аеродромі. Зараз уже мож закрити і конци у воду, але громада би мала сама у цьому розібратись і відшкодувати кошти, що пішли з бюджету міста з майна чиновників, які приймали таке рішення. Якщо б так було, то на перспективу чиновники би думали: чи треба нам парк рубати, чи треба нам муніципальну міліцію, коли люди в пагонах і так не мають роботи, чи треба нам тротуари на другорядних вулицях робити, коли покрівля на багатоповерхівках протікає, а деякими вулицями не можна проїхати і т.д. Доки так не буде і далі будуть обманювати, красти і піаритись за гроші громади.

М
Мукачівець

А что там собствено ликвидировать , если все уже розворовали???

П
Пасажир

Ну всьо, до 1 липня ще можете летіти, а пак, лем у Унгвар! А є графік авіарейсів?

1
123

Уже сьте усё продали типирь прийшов час списати усё проданое!!!!

:
:S

аеропрт..

Читайте також