Лісіцин продовжив контракт із Закарпаттям

14
0

Півзахисник одного з лідерів першої ліги - ужгородського "Закарпаття" Євген Лісіцин, у якого в березні закінчувався контракт із західноукраїнським клубом, днями підписав нову трудову угоду з ужгородською командою, розраховану до кінця цього сезону.

Причому, якщо "Закарпаття" за підсумками нинішнього сезону завоює путівку в Прем'єр-лігу, то контракт з Лісіциним автоматично буде пролонговано ще на рік. В ексклюзивному коментарі Луганськ-football.com Євген Лісіцин сказав наступне:

- Знаєте, є таке прислів'я "Від добра, добра не шукають". Я прийняв рішення про продовження контракту з "Закарпаттям", тому що хочу допомогти команді завоювати путівку в Прем'єр-лігу, а після цього успішно там виступити. Вважаю, що ми маємо всі шанси повернутися у вищий дивізіон, і особисто я докладу для цього всіх зусиль. У "Закарпатті" зараз підібрався дуже згуртований колектив на чолі з відмінним тренером Ігорем Гамулою, який може вирішувати поставлені завдання.

Велике значення для мене і той факт, що в ужгородській команді грають мої земляки - луганці Дмитро Бабенко, Олександр Малигін, Юрій Целих і тренує її теж наш земляк, Ігор Гамула. Звичайно, хотілося частіше бачити свою сім'ю, за якою я дуже сумую, і грати вдома, в луганської "Зорі", але пропозицій в зимове міжсезоння від луганського клубу мені не надходило, хоча я більше місяця перебував у Луганську, - підсумував Лісіцин Євген.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також