Лісівників Закарпаття відправлять у США

6
0

на стажування

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація проекту програми «Громадські зв’язки» за тематикою: «Збереження лісів, національних парків та заповідників» для закарпатських лісівників, управлінців, науковців та представників громадських організацій. Про це сьогодні 19 грудня власкору ЗІКу повідомила голова прес-клубу Ірина Бреза.

Кандидатів на стажування відбиратимуть у Карпатському регіоні (Львівська, Чернівецька, Івано-Франківська та Закарпатська області). Програма розроблена для фахівців, які працюють у сфері збереження лісів, національних парків та заповідників і розрахована на три тижні. Знання англійської мови не вимагається. Учасників буде відібрано шляхом відкритого конкурсу. Орієнтовна дата поїздки групи 5-26 червня 2008 року. Метою програми є культурний та професійний обмін, — розповіла координатор проекту Ольга Свириденко.

Українці під час стажування вивчать та порівняють державну політику щодо збереження флори та фауни в США, визначать найкращі способи поєднання економічного потенціалу лісових господарств та підтримки екологічного балансу.

Анкету для учасника стажування можна отримати за такими адресами: Ужгород, Ужгородський прес-клуб реформ, вул. Собранецька, 3, з 10.00 до 18.00, тел. (03122) 61-24-79. Або у Києві, програма «Громадські зв`язки», вул. Еспланадна, 28, оф. 7, з 9.30 до 18.00. Електронна версія анкети знаходиться на сторінці в інтернеті: http://cc-ukraine.org.ua.

Програма «Громадські зв’язки» проводиться за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). У попередні роки із Закарпаття за програмою вже проходили стажування в США групи працівників музейних закладів, екологів, юристів, адміністраторів шкіл, журналістів тощо.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також