Лісівники Закарпаття розповіли, як лижнику з Києва вдалось вижити (ВІДЕО)

15
11

Першу ніч він провів на схилі гори, другу — спав у копиці сіна, і лише на третю знайшов мисливський будиночок.

Саме тут 34-річний Ігор Грищенко знайшов залишки їжі та зміг розпалити багаття. Про це від розповів лісникам по дорозі у лікарню. За 4 дні блукання загублений лижник пройшов близько 15 км.

Вже у лікарні Ігор Грищено зазначив, що обіцяє повернутися у той самий будиночок, для того, щоб привезти туди багато різного краму, який стане у пригоді іншим туристам.


Нагадаємо, загубленого киянина шукали у горах Карпатах ще з 6 січня. Він 2 рази виходив на зв'язок, і лише вчора його таки знайшли.

Коментарі

ДП
до правдоруба

Очкоруб і туй успів насрати)))Як ти не поймеш,шо хвалити туй киянина нізашо!!!А вот по шапці дати якраз треба,бо вчинок вкрай безвідповідальний та небезпечний!А ти охолонь мало,бо підеш по його маршруту без хепі енда!Думай шо пишеш!!!

З
Закарпатець

Нехай такі клоуни фінансово компенсують витрати на їх пошуки, і за політ гвинтокрила теж ...

ДП
До правдоруба

Цей перец забагато на себе на своi гуденькi плечi! Ще слабо пiдготовлений для того , щоб шастати лiсом зимою в горах. Далi...хотiв попонтоватись, але дорогою цiною! Якщо i вижив, то дякуючи чудо -технiцi мобiлi, a ще його спецодягу для лижникiв. А тепер по сутi, я особисто , коли йду в гори , кататись на лижах, по гриби, на прогулянку беру iз собою ножик , сiрники,/ запальничку , Бо так мене навчали . Я сам i з Закарпаття , тому знаю , що таке гори . На даний час живу в Киевi i бачу , якi вони безхребетнi цi кiевлянi , ще й тупi-до цього часу не зрозумiли , що майдан Це був розвод ... ! А ти правдодур забагато пишеш х€Рнi. Йди поцюлюй понтореза у гузно , коли не бачиш , який вiн тормоз!

П
Правдоруб

читаєш ваші мудацьки коменти й розумієш що кулько ще гівнюків та дебілоти жиє у Закарпатті, ану по єдному вас у сякі умови скорш на 1000% уже в перший динь ВСІ ЗДОХЛИбих. Чоловік ужив ким би вун не бив, а ви паскуди гуно на нього ляти??? Самісте шо можете bLLяDVO послідньоє ???

К
Коля

Сколько дебилов отписалось...

Л
лоціко

дебіл-піарщик а не екстремал. нормальний мужик би ся спустив долі звором у село за півдня

А
АА

і на дорогах міста кіть номера столічниє та тоже думають ош Богі

Б
Буркуш

Він хоть дякую сказав людям, хто його шукав ціле Різдво і спас ? Щось офіційно не чути було. Ті киевляни вважають себе уже настільки великими, що не считають нужним вниз подивитися. Тіпа столиця велика.

ЛЗ
Лісівники Закарпаття

Та ліпше най у гузицю накопкають, чим пів області болвана 5 днів глядали

Й
Йовжі

Ага) прийшли би лісники накопкали би в гузицю )))

ЛЗ
Лісівники Закарпаття

Краще би зпалив копицю сіна, швидше би дурня найшли

Читайте також