Літературна молодь подзвонила у реальність

7
0

Студентки відголосили за Днем валентина

Літературна молодь все гучніше заявляє про себе. У середу, 21 лютого, на філологічному факультеті УжНУ відбулося дійство під інтригуючою назвою „Поствалентинізм: дзвінок у реальність”. Як пояснили організатори-першокурсниці, після Дня святого Валентина настає тиждень, коли вони стають нікому не потрібними. Себто, свято минуло і чоловіча увага теж.

Тож сім чарівних муз Ужгородського Національного університету зізнавалися у нерозділеному коханні присутнім поезоманам під гітарний супровід Михайла Карпенка (соліста групи „Буча-Чака”) та Валентина Кузана („містера УжНУ” і єдиного Валентина на філфаці).

Цікаво, що цього разу в літературному вечорі взяли участь не тільки журналістки (Христина Вінявська, Ірина Надворна, Світлана Головко та Надія Вишневська) та українські філологи (Катерина Шимоняк, Світлана Бонь), а й навіть хіміки (Вікторія Мацак та Оксана Палей).

Присутні на вечорі викладачі та літератори були подивовані рівнем почутої поезії та її виконанням. З такими бойовими дівчатами ніяка імпотенція нашій літературі не загрожує.

Олександр ГАВРОШ спеціально для ЗІА "Простір"

На фото: Молода генерація закарпатських літераторів після презентаці на пиві

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також