Любімов: Сьогодні відбулося рейдерське захоплення газети «Новини Виноградівщини»

7
12

На думку голови райради, за провокацією стоїть районна адміністрація.

– Олеже Вікторовичу, нам відомо, що сьогодні у газеті Новини Виноградівщини сталися певні події, які пов’язані зі зміною керівництва. Що насправді відбулося.

– Сьогодні відбулося рейдерське захоплення газети.

– Яким чином?

– У попереднього керівника цього підприємства закінчився трудовий контракт. Відповідно, після рішення сесії я його своїм розпорядженням звільнив. Після цього адміністрація не хотіла визнавати його звільнення…

– Ви говорите про РДА?

– Так. Вона не хотіла визнавати його звільнення, бо цей редактор був по суті для Партії Регіонів безплатним медіа-ресурсом. Після цього було подано три кандидатури на посаду виконуючого обов’язки головного редактора. Але адміністрація відмовилася бачити головним редактором будь-кого, окрім Кіша. Питання було винесене на сесію районної ради. На сесії районної ради було прийнято рішення про створення тимчасової контрольної комісії та призначення виконуючим обов’язки іншого керівника. Звичайно ж партія регіонів і адміністрація і депутати подали в суд, подали в міліцію, подали Бог знає куди. На сьогоднішній день відбувся один суд, який закрив позов відмовою і закрив провадження по справі, як таке, що не підлягає їхньому тлумаченню. Голова ж адміністрації прийняла розпорядження, не чекаючи рішень жодних судів, вернути Кіша на роботу…

– Це правомірно?

– Розпорядження голови адміністрації не поширюються на комунальні підприємства. Це є перевищення службових повноважень. Якщо гарно там поритися – там можна знати й ознаки кримінальних діянь, тобто перевищення владних повноважень. Це мабуть тому, бо після виборів тут виграв кандидат від партії Регіонів і у них тут крила виросли і вони повним безпрєдєлом почали займатися. І от вона представила колективу старого нового редактора, який є звільненим. Я можу тут сказати лиш одне. Відповідно до статті 43-ї Закону України «Про місцеве самоврядування» є виключно компетенція сесії районної ради призначати і звільняти керівників.

– Якими зараз будуть ваші дії?

– Наприклад, зараз я пишу листа голові облдержадміністрації із роз’ясненням ситуації з тим, щоб він своїм розпорядженням відмінив те розпорядження, як явно незаконне і яке не відповідає жодним нормам права. А також буду, мабуть, писати копію зразу у адміністрацію президента або самому президентові. Звичайно, будемо звертися у тому числі і у прокуратуру.

Коментарі

С
сивлюський

до жаливи... Та хто з тобою,, дебілом, звязуватися буде??????

МС
Микола Староста (Жалива)

Якщо у кого є конкретні матеріали проти ПР Виноградова я готовий їх опублікувати.

С
сивлюський

До коментаторів з мозгами... З ким ви спорите? У жаливи-дебіли давним давно спостерігається екстаз, з послідуючим оргазмом, коли мова заходить про Пі.аРасів. Всі хто проти ригоАНАЛів в нього викликають напади поносу слов, виверження вулкану жовчі, припадки невмотивованої люті та передчасну неконтрольовану еокуляцію. А по суті. В чувака закінчився контракт. Чувак не згоден. Відбувся суд. Суд відмовився розглядати бо не бачить порушень.От ригоАНАЛи на чолі з головою РДА і пішли по "безпрєдєлу". Це перевищення службових повноважень. Най добивають через прокуратуру, бо за цією статтею сидить Юлька. Може сяде і Грабка.

А
Аналітик

За логікою коментаторів Любімову одноосібно приймати розпорядження не можна, а голові РДА Грабціодноосібно видадти розпорядження що вона вважає Кіша керівником - без проблем. Результати виборів на Виноградівщині показали, що у ПР є гроші якими купляються голоси.

П
Політолог

Дії Любімова, це загнаного у кут щура. Результати виборів на Виноградівщині показали, що у ПР є хороша команда, яка на майбутніх місцевих виборах розгромить у районі всіх політичних опонентів. Любімов прекрасно розуміє, що сидіти у кріслі голови ради йому залишилося недовго, що він далі буде робити? Не знаючи робити нічого крім, грати на барабані. Зараз Любімов буде іти на все, щоб зберегти свій зад.

КЖ
к Жаливе

про партнера речь не щла в даном случае. и с юридической стороны в договоре партнер был указан?

МС
Микола Староста (Жалива)

Все правильно, если я один хозяин, а если нет то нужно договариваться с партнером.

КЖ
К Жаливе

Мыколо ну ты же разумный человек-,есть такое понятие как контракт ( о чем дальше может быть речь), вот ты взял человека к себе в Три Дуба на год, и он тебе не понравился, и ты берешь другого человека........

МС
Микола Староста (Жалива)

У газети є два засновники РДА та районна рада!!!(не голова ради). Не може голова ради, одноосібно звільнити редактора, має бути спільне рішення обох засновників! Стосовно контракту та наприклад редактор тячівської газети "Дружба", яка активно працювала на Петьовку, ніякого контракту немає.

Р
русин

Любимов : "...буду, мабуть, писати копію зразу у адміністрацію президента або самому президентові. Звичайно, будемо звертися у тому числі і у прокуратуру." - послушайте совета О.Бендера и напишите ещё в Лигу сексуальных проблем...

В
Ветер

Да это точно.Последнее время газета стала бесплатной дешевкой региАнальной партии.Клгда то было интересно читать.А сейчас все под патронатом ПР и все что не делается и все заслуги это ПР.А редактор еще тот ж..лиз.

C
Cевлюш

є виключно компетенція сесії районної ради призначати і звільняти керівників.а Любімов одноосібно звільнив-сам собі перечить!

Читайте також