„ Люби і знай свій рідний край, рідну Україну”

12
0

Дитячий конкурс відбувся у Мукачеві

Вчора у Мукачівському міському будинку культури відбувся заключний районний огляд-конкурс художньої самодіяльності учнівських і учительських колективів Мукачівського району „ Люби і знай свій рідний край, рідну Україну”.

Районному конкурсу передував міжшкільний огляд, який проводився у закладах освіти Мукачівщини з 22 по 30 березня 2007 року. У ньому взяло участь 48 загальноосвітніх шкіл району. Загалом виступило 26 хорових колективів, 36 вокальних ансамблів, 22 хореографічні колективи, було представлено 42 художніх читців, 11 літературно-музичних композицій, 21 театрально-драматичний колектив, 3 духові оркестри та 15 педагогічних колективів.

За підсумками заключного огляду визначено переможців у восьми номінаціях, яких нагороджено за виконавську майстерність і сценічну культуру грамотами відділу освіти Мукачівської райдержадміністрації та цінними подарунками.

5 учасників огляду було окремо відзначено і від Мукачівської районної організації політичної партії „Наша Україна”. Зокрема, керівник районного осередку партії Іван Михайло вручив їм подарунки - фотоапарати, а також побажав подальших успіхів та творчих досягнень, повідомили з сектору зв’язків з громадськістю Мукачвської РДА.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також