"Любитель слімок" втрачає ще одну посаду: Звільнили керівника податкової Закарпаття

4
11

Про звільнення начальника ГУ ДПС України в Закарпатській області Mukachevo.net стало відомо із власних джерел.

Згідно наказом, підписаним в.о. Голови ДПС України, 26 травня Іллю Матьолу було звільнено з посади начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Зазначимо, що Ілля Матьола є швагром нардепа Василя Петьовки.


На посаду нового начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області призначено Олексія Петрінченка.

До роботи новий начальник Закарпатських податківців приступить 27 травня 2021 року.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

НС
Но се ай

А шо туй такого, там видко з документів шо чоловік працював на час дії контракту, а він ся закінчив та і всьо. Нашто роздувати дурноє!

П
Петро

Що означає вираз "Любитель слімок"

0
007

Ого, кось копає яму для "любитиля цигиретликів“, но може сам у ниї упасти.

Ч
читач

а ви в курсі, що весь контрабас везуть із мадяр уже через польщу, дешевше і простіше, ніж через Закарпаття, 1000 км крюк окупаєся, особенно якщо треба "правильно завезти" вони все хочуть в одну касу зберати, і та каса на галицькій таможні

C
CAMEL

Бо в нас Пацани нормас! Не лізуть не у свою контору! А Вашим чмирьям всю дорогу мало! А ти Недоношений Тройник, як шо не в тьемі, не задавай свої недоношені питаннья !

М
Мукачево

Уже час алми провіряти, там мутять по чорному, якого милого по 2 чеки дають, такого у світі не є Шовгор прикривав Пітьовку

ДL
До LM

Приведи факти коли то поляки ловили 5 фур сигарет? Захищаєш мразь. Як у муку пернувісь

L
L&M

Слухайте! А На Польскому Кордоні-(Львівщині!!!) Не Має «Сльімок???» і контрабаса Вообще???? Чому така Велика Увага в останній час, на Закарпатські Сльімки скажіть ???? Чи То Закарпаттья цікаве ( Чимось іншим....?)

С
Свуй

Неуже Коля велюр відчув,що в Закарпатті пітьовка створив організовану злочинну групу в гілках влади,податкова,губернатор,митниця з Завидово в особі міші товта? Майже і ці злодії будуть зняті з роботи?

У
Ужгород

Цю пихату морду накінець зняли,всюди вимагав гроші,всюди посилав перевірки,щоб платили дань. Іншими словами,хай тепер перевірять бізнес його швагра,ще одного злодія Василя Васильович пітьовку,який податків взагалі не платить ,мав свою податкову .

С
Слімка

Хлопці я лем за оби контрабанди не боло. Треба ся із тим бороти

Читайте також