Любителів поганяти тепер ловитимуть і на трасі "Мукачево-Рогатин"

10
16

Вже з понеділка 13 травня патрульні з приладами вимірювання швидкості TruCAM вийдуть на трасу Мукачево-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів.

Патрульна поліція України оприлюднила карту України з новими ділянками де правоохоронці ловитимуть водіїв, які перевищують швидкість.

Нові ділянки, де відтепер будуть використовувати TruCAM, позначені червоним на карті та у табличці.

Нагадаємо, раніше Mukachevo.net публікувало інтерактивну карту з місцями де патрульні мають право стояти з приладами вимірювання швидкості.


Коментарі

К
Коля

А за ями на яких «убиваємо « машини чому ніхто не наказаний ? Кончені.

Ч
Читач

Вчера ихав у зубивку из коропця до зубивки полатали и теперь Ти платки от зубивки до Мукачево начали реселювати вмисти со старим асфальтом.реально укравтодор то хворие люди на всю голову.ось люди куда идут наше податки.шановние полицаи впервую очередь поставьте камер перед залужем. Там чомусь забули зреселюваьи.велосипеди у руках люди несуть.ганьба!!!

ШД
Шофер до Олега

У Мукачеві і у більшості приглелих до нього доріг просто ніє сплошної, такшо кіть зопруть за сплошну та рас най її там намалюють таку яка має бути по ГОСТу і туди на спирають, а то яка бліда нитка крива а не сплошна

О
Олег

До Шофер. Клас !!!!!!!!! Им еще нужно начать штрафовать на ул.Автомобилистов в Мукачево, за пересечение сплошной. А там реально куча ям, и одна из них на целую полосу, проехать можно по обочине или по встречке.

Ш
Шофер

Се они Наверно біцігліштів будуть спирати бо там лем они можуть скорше машини їхати

Б
Бунков

Нигда ся не перестану чудовати , котрий ідіот так траси назвав " Мукачево - Рогатин ????? Де Мукачево , а де Рогатин .... И самі дороги , и назви їхні , ушитко через гузицю ......

Б
Буркуш

Та вони просто знущаються вже над нами. А ми, ідіоти - терпимо! Авторів цієї постанови в жопу накопати з понеділка! Де там перевищення на тих ямах може бути? Хто може навести порядок із тими ідіотами - Зеленський? ООН? ОБСЕ? Є тапка сила в світі?

У
Ужгородець

Зараз в Залужжі поставлять знак 5 і почнуть зупиняти))) там ноги поламати можна, не кажучи про авто

1
1244

На Іршавській трасі хай ловлять,там дуже ганяють,не мож проіхати....

П
Патріот

Реально все через жопу. Не щоб дороги зробити, а вони (влада) штрафувати будуть. Нас за наші же гроші доїти будуть. Стрижуть як баранів.

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Водії втрачають масу часу на ямах-колдобинах, а потім намагаються догнати цей втрачений час на більш-менш сприятливих ділянках дороги, дають по газам, а тут на сцену виходить наша відважна патрульна поліція зі своїми приладами для вимірювання швидкості.

2
20'07

Ту Йовжі правий. На премію нико не потяне

Й
Йовжі

Йсе будуть ловити, оби премію дати, хто зможе там їхати скорше 20 км в годину.

О
Олег

Когда уже на конец-то хоть прикоснуться к объездной на Берегово ???

2
20'07

Хахахахаахах А за малу швидкість теж будуть зупиняти

D
Dark

Хтось скаже нашим фивникам, що там ями?

Читайте також