Людей хвилюють не тільки власні проблеми

7
0

Вони все частіше переймаються долею інших

Минулого вівторка (14 серпня) на прийомі у голови облдержадміністрації побувало 27 громадян.

 Прикметно, що людей все частіше хвилюють не тільки власні проблеми, вони переймаються долею інших. До керівника краю того дня найбільше звернулося  мешканців Мукачівщини та Ужгородщини, хоча не  бракувало і краян, які приїхали із віддалених районів.

 Ужгородку пані Н. Турбує, що дорога  до новозбудованого храму на Червениці вкрай погана. Привести її у належний стан, дивись, і люди потягнуться до храму. А ще жінка просить допомоги влади у відкритті в обласному центрі їдальні для соціально незахищених співгромадян.

 Пані Марія з Виноградівщини теж просить допомоги. І теж не для себе. Її хвилює доля дітей-інвалідів. На думку краянки, для них треба відкрити у Виноградові реабілітаційний центр. Жінка вже й відповідне приміщення приглянула...

 Справа, звісно, непроста. Вимагає не тільки одноразових коштів, а й фахівців, постійного фінансування.  Олег Олодарович тут же дав відповідне доручення вивчити це важливе питання і внести пропозиції щодо його вирішення.

 Комусь нема де жити, хтось роками не може видати дитячу книжку, інші просять сприяння у працевлаштуванні... Як завжди,  чимало краян звертаються до Олега Гаваші з питань соціального захисту, земельних, охорони здоров’я.

 З багатьох з них дано конкретні доручення відповідним службам, інші вивчаються. Але жодне звернення не залишилося поза увагою влади, повідомили з управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також