Люди більш як на годину блокували рух електрички Львів – Мукачево (ФОТО, ВІДЕО)

8
6

Люди протестували проти жахливого стану вагонів, а також через відсутність місць.

Інцидент стався цієї п’ятниці, 27 квітня на станції Скнилів ввечері. Рух електрички заблокувало близько 200 осіб, і блокада тривала близько години, поки людям не пообіцяли додаткові поїзди, аби кожен зміг дістатися за призначенням.

Коментарі

О
О

Завтра идем блокировать самолеты

Ф
ф

ті поїзди і вагони на металолом на утилізацію . укрзалізницю пора унічтожить пока она неунічтожила люди --- де бо такі поїзди їздили у европі про який туризм во говорите ??? КРАПКА

С
сусідка

Шо ви оскорбляєте людей ,я деколи тою єлектричкою їзджу Пустили 4 вагони ,літо люди їздять тим більше тепер наплив туристів ,білети тільки можна купити за кілька днів ,тому шо в той день практично білетів не має ,та не їздевательство над людьми ,а багато хто доїзджає тою єлектричкою наприклад до Стрия !Раньше курсіровало шось 7-8 вагонів ,а тепер чому ні ,головне з травня ціни на ж.д білети не забули підняти ,доки будуть іздеватися над народом!

С
Сріберньій

До мукачівця : тьі дибіл ? Думаву ош ай ! Назьівати галичан поляками , треба бьіти бараном ! Они межи собов фурт на ножах бьіли . Два рузні народи .

Р
Русин

2018 рік....в Україні розруха.....повна....

Л
леонід

Люди МОЛОДЦІ

Читайте також