Люди обурені: словацька поліція розшукує нелюда, який заморив голодом собаку (ФОТО)

18
12

Поліція словацького округу в Банській Бистриці (Словаччина) відреагувала на повідомлення у соціальній мережі про собаку, якого невідомий господар тривалий час утримував у гаражі без води та їжі.

Фото у мережі розмістили місцеві громадяни. Інформація обурила багатьох. Від поліції вимагали покарати нелюда.

Словацькі правоохоронці пообіцяли, що справу доведуть до логічного завершення і винного буде знайдено та покарано. Представники Департаменту екологічної злочинності вже взяли собаку під свою опіку. Тварині вже нічого не загрожує і вона одужує.

Нагадаємо, що у 2017 році пес на ім'я Фюлеп став практично національним героєм Угорщини – символом людяності, добра і єдності в Угорщині. Для його порятунку та лікування щодня надходили кошти з усієї країни.

Німецьку вівчарку зі слідами катування – у собаки була перетягнута ланцюгами та пластиком шия та неймовірно роздута голова - було доставлено у квітін до ветеринарної клініки приватного фонду в Ніредьгазі. Лікарі під час огляду тварини зробили висновок, що пес був катований, жорстоко побитий і тривалий час перебував без їжі і води. На жаль, врятувати його не вдалося...

Історія ледь не завершилася самосудом. На марш протесту проти знущання над тваринами зібралося кілька сотень людей. Ініціаторами виступили футбольні фанати, які приїхали з усієї Угорщини, в тому числі з Будапешту.

Демонстранти прийшли до будинку, де страждав Фюлеп. Там було влаштовано мітинг і розгорнуто відповідні транспаранти. Аби акція відбувалася мирно було задіяно кілька десятків поліцейських, які слідкували за порядком. Обурені люди вимагали, аби колишній "господар" Фюлопа поніс жорстоке покарання і це було б уроком для всіх.


Коментарі

К1
К 19:41

Да я в своём Усть Зажопинске уже выгляжу как эта собака и еще очко от бутылки гниёт.

П
Пеомрллмч

Ви лише подивiться, як активiзувались зоофiли !!!!!!

Ж
Жека

Чорт вушливий, руки му пообривати

Д1
до 19:48

Кацапедле, ну ти тупий? Тобі сказано було - ПШЛО НАХ..Й з цього сайту! А воно все лізе і лізе, лайно бурятське.

ДН
До нижнього

Пишеш та думаеш по програмi чубатого олiгофрена !!! Краще звернись то психотерапефта, як твоя мати, батько та сестра ...не зраджуй традицiям своеi сiм’i !!!

Б
Безобразов

Вы великие комментаторы, Бог нам или судьба нам дала таких помощников как собак. Вы твари или недочеловеки, будете рады влажному собачьему носу, когда будете лежать под завалами и, стонать как свинья перед убоем, просить о помощи!!!

Д1
до 19:25

Русня дирява, тут водки, бояришніка і блінів на лопаті нема! Чого ти пхаєш своє розкосе азіатське свинособаче рило на закарпатський сайт? Сиди в себе в Усть-Зажопінську на бутилці і своїм петухам-сокамерникам розповідай свою п'яну xeрь.

Д1
До. 17:19

Аргументуй ? В Украiнi люди дохнуть як мухи -це раз !!! По-друге : що Ти телемпаку знаеш про вiдстоток Катостстрофiчного захворювання жителiв Аргентини на рак через пестициди та забруднення води ?? А тут собачка голодуе..,! А що Ти верховинцю знаеш про вбитих та згвалтованих на дoнбасi твоiми опг : Айдар , азов, торнадо, АТОшниками , всу , зсу ???

В
Василь

бачите, винувати мадяри

Д1
до 16:51

АлкаШоні, він же Мандаун, він же СРСР, він же Леся, який же ти Пес? Ти дирявий пудкацапський пєтух.

П
Пес

А людину поб’ють,уб’ють...то такоє.Главное пес,мачка..Тот запад уже докус удурів із тими зоофілами, “екологами” і п..сами.В капіталішту,людина меньше ціниться чим слимак! Вперед,біжіть до “світлого” і “справедливого” капіталізму.Ланцюгові пси рабовласників-націсти(націоналісти) вас направлять у потрібноє русло!

БУ
Безобразов Указ Приказов

Приравнять закон убийство животного как и человека, пожизненно. Либо глаз за глаз или самосуд.

Читайте також