Люди всю ніч блокували трасу Виноградів – Неветленфолу (ФОТО)

20
13

Мешканці села Сасово, що на Виноградівщині, не збираються знімати блокаду, допоки їм не озвучать чітких термінів щодо ремонту дороги.

Наразі, розповіли Mukachevo.net селяни, ніякої реакції з боку районної або обласної влади не було. Відтак, протести тривають – дорога заблокована уже добу.

Нагадаємо, що мешканці села Сасово перекрили дорогу вчора о 10 ранку. І це вже вдруге за рік.

Коментарі

E
e

до debiла 00:23, юлi петi процвiтають iз-за таких 4мошникiв як ти i тi блокувальщики. Ти мра3ь пуста, безголова вважаеш, що твоi iнтереси важливiшi нiж iнтереси других? Та ти урод кон4ений, даун якого родили на мусорцi та й лишили оби другим людям мiшав жити. Псе нидоразвитий, якщо твоi паскyди батьки тебе дауна не навчили, що треба дослухатися до думки iнших, та шо тодi з тобою шваллю говорити. Ти гниль яка по ошибцi живе, паразит на тiлi землi.

ДЕ
До е

Ти просто мерзота!Із за таких,як ти процвітають петі, юлі,рінати....Тупню,то вже не дорога і твої базарники через місяць фізично не поїдуть. Кох Иван,молодец.Розумно все виклав.Я давно говорив,що українців має така влада,на яку вони заслуговують. Іще хтось втиратиме про народний спротив?Та ви будите сидіти,як щурі і насміхатись над тими пару десятками людей,які чогось добиваються!

Й
Йовжі

Люди добрі коли стріляли у Мукачеві коло Красної Горки трасу перекрили на тиождінь.Дороги в нас ужасні.

М
міко

Я теж колись робив в МукачівськомуМШеді,ми теж страйкували...але щоби траси перекривати- до того недоходило-посадили би(1996-2001)

E
e

Kox, well, at least I have it, but you don't have any education.

КИ
Кох Иван Панртилимонович

No comments!I understood your level of education!

Е
е

Кох, твоя правда: проблема в тобi самому. Рiвень твоiх знань, твого розвитку не дозволяе знайти iнший вихiд, як ускладнити життя жителям декiлькох сiл району. Багато з цих людей виживають ЛИШЕ завдяки розвозцi i продажi товарiв, а ти так пишеш зверхньо. Вiдiмо ти даун, який живе у своiй хижинi i нiкуди не iде або житель не вiдрiзаного села. Людям у тих селах навiть хлiб привезти не можуть тепер, не говорячи про iнше. Крiм того, багатьом, особливо лiтнiм людям, треба в полiклiнiку (для цього був рейсовий автобус, який тепер не iде i не забирае мешканцiв 4 сiл). Тому, ти трутинь, debiл кон4ений, якщо захищаеш блокування дороги без згоди на це IНШИХ. Хто з мешканцiв вiдрiзаних сiл погодився на перекриття дороги? Була бiльшiсть згодних на це? По хорошому, на вас би викликати органи правопорядку та й усiх по вазикам розпридiлити. Хочете дiй вiд влади - робiть це у ЗАКОННИЙ СПОСIБ, не ускладнюючи життя простих людей: яким i так не солодко живеться. МРА3ОТА.

КИ
Кох Иван Панртилимонович

Да на превеликий жаль!!!Ми тих людей, які не бажають їхати по ямах, які просто не можливо обїхати, і за дорогу, та її ремонт ми оплачуємо втри дорога, з кожного літра пального купленого на заправці, і.т.д. Люди яких вже це просто достало!!! і хочуть щось змінити в цій державі, у тому місті де вони живуть, ми їх просто називаємо дебілами!!!А себе називаємо простими людьми, які не змогли повести товар на базар, і .т.д, і всіх обзиваємо, і у всьому винемо, а самі моя хата скраю,і я нічого не знаю...Поки так будемо думати, і проходити мімо, того всього, так і будеме жити в тих ямах, бо ми на то заслуговуємо!!!Схаменіться панове, може проблема в нас самих???

Й
Йовжі

Че иби у нас був файний путь треба го раз заблоковати. Треба нашоє правітельство провезти по тим путем на Українськуй Таврії.

В
Вариш

Правильно давно пора. До вас лиш доходить шо они нич не будуть робити? І їхні обіцянки до одного міста! Треба всім виходити.

П
Правдоруб

В Сасові завжди жили debilи, недарма кажуть "не бери свиню з Егреша (Олешника) а жону із Сасова (бо дурні)"..........

Л
лоци

всі люде з порозумінням скільки мож обманувати людей

К
к

Debiли, а як ПРОСТИМ людям iхати на роботу? А як най iде поставка продовольства, бакалеi вiддаленим селам? Паразити, а не блокувальщики. Кому ви по сутi хуже зробили? Депутатам, якi живуть у Виноградовi i николи ни чули про Сосасово, чи простим ниборакам якi МУСТЬ iхати на роботу, мусять везти на ринок товар, мусять везти товар по селам, мусять iхати в лiкарню-полiклiнiку. Дауни, лиш за себе думавуть. А менi лiчно шкода тих людей, яких вiдрiзали вiд Виноградова-Королева.

Читайте також