Люстрація одіозного голови Тячівської райради закінчилася переломом

11
4

Сьогодні, 14 січня, біля входу у Тячівську РДА та районну раду трапився інцидент з участю одіозного голови Тячівської районної ради Михайла Данилюка.

Раніше депутати Тячівської районної ради проголосували за зняття його з посади, але згодом суд поновив його на роботі, пише Tyachiv.com.ua.

Як повідомляє ГФ «Народна Самооборона» сьогодні, в день сесії, посадовець знову захотів потрапити на засідання, але його не пускали у будівлю.  Однак Данилюку це не сподобалось. І, як стверджує активіст-майданівець Адальберт Савчук, почалась штовханина, під час якої Данилюк дверима зламав йому руку, після чого втік.  

Активісту вже наклали гіпс, він звернувся з заявою в міліцію. А Михайло Данилюк теж звернувся до них із заявою.

Коментарі

З
Знаючий

Давайте трохи розберемося, що трапилося? На скільки мені відомо: Данилюк М.В., законно вибраний голова районної ради ішов на роботу. По дорозі на роботу, а саме у дверях районної ради, ))))випадково стояла толпа мирних громадяни((((( і Данилюк почав їх лаяти, бити та штовхати…… Абсурд. Правда????..... Друга сторона: мирні громадяни - уголовники, бандити і злодії в лиці Бийликааааа (хто не знає може легко це взнати). За 50 гривенику мирно протестують і тут їм деякі жадібні і голодні політички заплати аж по 100 гриваку. Дали команду …..Фас….. на Данилюка. Де правда??? Шкода, що такі, замовні псевдолюстрації відбуваються повсюди на Україні. Українці до чого ми докотилися. Нам псевдореформами заплямили очі і заставили ненавидіти друг-друга. Що відбувається????

V
vbcv

Уникальный и действующий продукт который реально помогает бросить курить за 2 дня! Я ЭТО СДЕЛАЛ и вы сможете!вот я все описал - http://stopsmok.gu.ma

П
піпа

Та Бийло Савчук і депутат райради і вбивця рідної тещі Дідух Петро самі почали бійку з Данилюком М.В.,сам бачив ці події.Виконали добре завдання румуна злодія незаконного тво голови адміністрації.

В
Вася

Савчук нормальна порядна людина, яка напевне чи не єдина з самооборонців має совість і принципи, а не виконує чиїсь вказівки. Пора йому власну самооборону створювати і лишати цих запроданців!

Читайте також