Люстраційний комітет наполягає: Пашкуляк не достойний очолити Мукачівську РДА (ДОКУМЕНТ)

16
13

Саме такий висновок оприлюднив сьогодні Громадський люстраційний комітет Закарпаття.

Нагадаємо, наше видання вже писало, що проти кандидатури Василя Пашкуляка виступили більшість депутатів районної ради, хоча спершу заявлося, що саме вони висувають одізного чиновника. Уже за кілька днів було повідомлено, що Пашкуляк начебто заручився підтримкою голів сіл району.

Також 21 березня на засіданні Люстраційного комітету Закарпаття було озвучено позицію Народної Ради Мукачева щодо кандидатури Василя Пашкуляка - одноголосно не підтримати. Однак цю позицію в ОДА вирішили проігнорувати.

Наразі ж Люстраційний комітет оприлюднив висновок, у якому йдеться про причетність пана Пашкуляка до Партії Регіонів. 

Змушені, однак, наголосити, що, як і у випадку з головою Ужгородської РДА,  може бути запізно робити висновки.

Мукачево.net

Коментарі

С
Стрий

Мошак ти на других бочку катаєш а засобов вину небачиш,чи нети пів синяка розпродав що твоя сільська грамада позаочі говорить про Мошака бандита. Пашкуляк то розумна людина яка необхідна району яка наведе порядок який давно мав бути головою .

МЛ
Мошакова Людка!

Дайте мому Іванкови спокій! Возить ня по району вже роки так ги торту, приберать ня ги ялинку, улицю ми заасфальтовав. шом годна боса ходити, і кормить ня дома як у ресторані. практику бармена має, знаєте самі.Мало шо нас Геревич іспудив, та щи й туйка паскудь всяку за нас пишете! За нами цілоє Чинадійово стоїть!Знайте! Вибори 2015 пройдуть як референдум у Криму! обисьте знали! А кібисьте мали совість. та поклали бисьте мого Іванка на голову РДА, він тото заслужив!

1
123144

124

1
123144

11112

1
123144

111

П
право

Зазвичай діти відповідають за гріхи батьків, а тут В.В. в тіні сина заморався

ЗД
залузька долина

Проти Пашкуляка ми нич не маємо, якщо він наведе елементарний порядок з бандою свого синка, яка достала вже цілу область. І Василь Вас. повірте, що наркота до доброго не доведе, будуть страждати Ваші наступні покоління. Прислухайтеся до людей і працюйте.

НК
Ниважно ко.....

Хоть би Іван Мошак тихо бов... Знаєме всі добре його діла...Чия би корова мучала, а його би мовчала...Но треба за всьо відповідати колись...І до нього очиридь прийде...

Х
хамло

щодо професійної діяльності фігуранта не володію інформацією, але люди говорять, що хамства, вульгарності, неповаги до простих смертних йому не позичати

П
Правда

Зрозуміло в чому питання!Знову ВИБОРИ! Знову "ЄЦ"-ці рвуться до корита!!! Знову тиск найвідомішого клану в області. Не ведіться, думайте! Ми не хочемо, щоб знову було так як раніше. Василь Васильович - тримайтеся! Район за вас. А цей сайт - всім відомо чий рупор.

П
Простак

Голова селища має знати, що по-українськи не "тайноє голосування", а "таємне голосування". І не "увиділи б", а "побачили". Оце так рівень освіти керівників.

1
111

Раз такі діла, то треба підключати міліцію, і змусити її діяти, подавайте заяви, най розслідують його діяльність, особливо вибори, коли працівники сільрад розносили гроші! Вимагаємо змін!

ІМ
Іван Мошак

Я голова селища Чинадієво, так під тиском Пашкуляка я мусив висувати Пашкуляка, а шо мені було робити? Але в душі я проти нього, та й усі голови сіл також проти свавілля Пашкуляка та його Парті Регіонів. Якщо було б тайноє голосування, то увиділи б другу картину. Вони знову хочуть фальсифікувати вибори, а так як Пашкуляк "профі" в цьому тому і ставлять його головою РДА. МИ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ !!!!!!!

Читайте також