Люстраційний комітет розгляне питання заступників начальника СБУ та прокуратури

25
5

Наразі за цими питаннями відкрито люстраційне провадження.

Також, як і повідомлялося раніше люстраційний комітет Закарпаття підготував та надіслав до відповідних служб звернення по керівнику Державної виконавчої служби Наталі Пановій та начальнику управління ДСНС в Закарпатській області Мирославу Щербею.

Мукачево.net

 

Коментарі

П
Правда

Народний депутат Юрій Стець звернувся до в.о. генпрокурора України Олега Махніцького із заявою про незаконні дії закарпатського прокурора Андрія Бакая. Мова йде про переслідування корпорації “Рошен” (яка, як відомо, належить кандидату в Президенти України П.Порошенку, на той час активісту Майдану і народному депутату) в період революційних подій у Києві. Генеральна прокуратура порушила кримінальне провадження по цій події, та проводить слідство стосовно всіх осіб з правоохоронних органів, які, перевищуючи службові повноваження, займалися незаконними діями. “Пресуванням” бізнесу Порошенка в нашій області займались різні структури. На думку народного депутата Ю.Стеця, все це відбувалося під керівництвом заступника прокурора Закарпатської області Андрія Бакая. Нардеп просить Генерального Прокурора України перевірити викладені в заяві факти, та притягнути А.Бакая до відповідальності згідно чинного законодавства.

П
Патріот

А хто з громадою, чи люстраційним комітетом погоджував кандидата на посаду прокурора області? Цей прокурор області у свій час, працюючи у Києві підписував обвинувальний висновок стосовно "Васильківських терористів", його перший заступник Кайло І.Ю. виявився хабарником і корупціонером. Його заступник Бакай А.В. покриває майже всю злочиннудіяльність в області, у догоду ПР наїжджав на бізнес активіста Майдану Порошенка. З ким взагалі погоджували такі призначення у прокуратуру? Можливо не така вже проблема у міліції, як у цьому вищому наглядовому органі, з якого і починається корупція. Для чого призначати Пшонкових орлів, Чи може нічого не мінялося?

С
саша

Бакай Андрій рідкісна сволоч і наволоч. Він під видом боротьби зі злочинністю та на фоні патріотичних гасел активно прибиває теми, що ще не під ним, рзказуючи що сповідує справедливість. Дурив активно Петруню А.Л., потім здав того Корбанб В.В., а зараз каже що вони злодіі були, а тому прилип губками до попи Сидорчука О.О. P.s. Неважно яким чином - головне жопа в теплі.

ДГ
до голови ОЛК Маняк В.В.

Обовязково зверніть увагу на заступника прокурора області Бакая А.В., який не перший рік дискредитує органи прокуратури, призначений Пшонкою контролює всі незаконні схеми в області: ігровий бізнес, контрабанду, врізки в нафтопроводи і т.д. Зберав в області касу для родини Пшонок, за їх же вказівкою під час Майдану наїжджав на бізнес активістів, зокрема Порошенка. У після революційні части перефарбувався і продовжує вчиняти беззаконня.

ДГ
до голови ОЛК Маняк В.В.

Шановні! члени люстраційного комітету,в першу чергу його керманич! Ви б спочатку навели кришталевий порядок у своїх лавах,бо серед окремих з Вас є зовсім недостойні,які заплямовують не тільки люстраційний комітет,а в цілому державу.Не годиться,щоб такі,як Семененко Ігор здійснював люстрацію суддів,прокурорів,інших державних службовців,а він їм в лапті не годиться. Приїдьте в Берегово і проведіть опитування серед громадян,то Ви переконаєтеся,яка в нього заплямована біографія і чи гідний він бути членом такого високоповажного комітету. В іншому випадку люстраторам ганьба.

Читайте також