Люстраційний комітет Ужгорода офіційно поменшав на одного члена

14
11

Справа в тому, що Святослав Бабіля був делегований у Люстраційний комітет від Громадянської мережи "ОПОРА".

Натомість повідомлялося, що він увійшов за квотою Правого Сектору.

Щоб виправити це прикре непорозуміння, пан Святослав вирішив вийти зі складу комітету, однак покидати роботу в ньому не збирається. 

Детальніше про це у його заяві. 

"Вчора, 09 березня 2014 в закарпатських ЗМІ з’явилася інформація про моє, входження до люстраційного комітету за квотою Правого сектору. Офіційно повідомляю, що не є членом Правого сектору, і згоди на входження до люстраційного комітету за квотою даної організації не давав. Мною було погоджено участь у даній структурі виключно як представника Громадянської мережі ОПОРА.
В зв’язку з цим, прошу відкликати мою кандидатуру з складу комітету.

Разом з тим, громадянська мереже ОПОРА, буде продовжувати свою роботу з моніторингу діяльності органів влади, та підвищення прозорості їх функціонування. Ми готові співпрацювати з люстраційним комітетом, надавати результати наших досліджень для використання даною структурою, та брати участь у його засіданнях з правом дорадчого голосу."

 Мукачево.net

Коментарі

3
321

хто дав право цим люстраторам когось люструвати? Може створимо свій люстраційний комітет? хто вступає?

ДS
до sulak

аціональну інформацію про корупцію чиновників зливають. Ха! це не таємниця що в Україні вони деруть як можуть, а винні в тому такі як sulak, бо їм це подобається і вони не хочуть розголосу. Wellcame to Північна Корея, там живи за "не гранти". До слова, поняття "вноземний грант" ввела пропутінська Росія. Там теж не люблять розголосу.

S
sulak

Опору нехрєн гнати в шию! Існують на кошти зарубіжного гранту і зливають національну інформацію за кордон! Всі ці бабілі, феськови...Як і правий сектор. Тоже мені містечкові герої...Ось правий сектор у Києві на барикадах - це одна справа. А у нас? Жертви невдалого аборта...

З
Закарпатець

Серьога прав на всі 100% ! Підтримую !

С
серьога

Чув ош Народна рада Мукачева виступила проти ятурдая та на посаду начальника обласної міліції у них люстрацію пройшов Швенда, про що вони офіційно сказали. Так шановні, після цього така народна рада має терміново саморозпуститися і попросити пробачення у народу.

І
Івану

ба за шо пишеш якое може боти шось і офіційное кіть іщи ся царі не опреділили а то шо типирь приняли то у будар мож іти

9
911

Посмотрим посмотрим,есть кого "люстровать". В каждом городе знают своих героев. И народ то все видит,жаль что в основном молчит... Но все их статки,движимое и не движимое,калькулируется и потом можно сверять,а там уже и результат. Хотя,думаю что народ будет в очередной раз обманут и разочарован.

С
Сергій

Ну-ну, побачимо порядок) Концепція люстрації підготовлена? Звичайно надіюсь на результат, хоча віриться в це дуже мало...

І
Іван

Скоро, закон ще не прийняли.... Уже є офіційно зареєстрована Народна Рада Мукачева, побачимо.

ПЧ
правильно чуток

ЧЛЕН!!!И НА ЛЮСТРУ ЭТОГО ЧЛЕНА!!!

М
Мукачівець

Коли вже почнуть люструвати мукачівську владу п Лендєла Нусера Іваницьку Федіва і всю іншу владу міста які виконують свої обовязки не чесно не по Зкону не по совість а по звінках ЗВЕРХУ!

Читайте також