Люстраційний комітет Закарпаття дав висновок щодо прокурора Кайла

18
19

Згідно нього останній не має морального права обіймати керівні посади в органах прокуратури та органах державної влади України.

Нагадаємо, раніше Кайла Івана Юрійовича призначили першим заступником прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука. 

Однак ГЛК,  керуючись критеріями щодо переліку осіб, котрі не мають морального права обіймати керівні посади в органах державної влади, в тому числі в правоохоронних органах, вважає, що пан Кайло через ряд причин, зазначенх у висновку, посади не гідний.

Мукачево.net

Коментарі

ЯТ
Я теж уповім

Соболєву, я вижу шо у сій ситуації треба іти Правий сектор і Люстраційний комітет провіряти кого вони там представляють пяничники і погань кримінальна!

ЗН
За народ

Зараз май легко всім уголовникам, контрабандистам перевдітися з вовка у вівцю і казати "та я на майдані бов, я людські інтереси відстоюю", свої ви інтереси відстоюєте сук..., а мали бись те совість з себе би і почали люстрацію як ти Маньяк, та ти наркоділок, зєльонщик і гральний автоматчик, утки у тя всьо майно, чи ти тоже нич не маєш???

Л
Люди

Вот ви так хочете шоб Кайло пішов, ну і скажіть мені, шо конкретно кому він поганого зробив і кого ви бачете на його місці!?

КВ
Куля в лоба

Має піти сам, якщо ще має залишки совісті. Бо інакше його підуть. Якщо хлопці настирливі, то доведуть до логічного кінця. А ми, громадськість маємо підтримувати активістів. Звертайтеся до Єгора Соболєва. Нова влада швидко не прийме закон, бо сама його боїться.

У
учень

Хлопці ви забули про СОПКОВУ з освіти.Хвалиться що все порішала з афганцями і правим сектором.Ми за цією псевдопедагогом ДУЖЕ уважно слідкуємо.

О
Оронка

Надо и за Береговского Жилкина взяться - взяточник

O
Olexandr

Дуже нагадує сталінські "трійки". Якісь приблуди вигадали собі критерії, використали класичну маніпуляцію про "численні негативні відгуки жителів" (де хоч один?!)і на колінах написали рішення - "не має морального права" бути на посаді. А хто ви такі? Що це за "моральні авторитети" Маняк, Лазаренко? Скільки їм років, звідки вони взялися, що зробили доброго для людей? Далеко ми підемо з такими підходами...

Т
толя

чиновники які купувуть посади ни мавуть моралі або совісти.

С
сева

Бакай якби мав елементарну мораль чи совість, то послідував би прикладу Корбаня, але ж ні він вцепився зубами за корито, точно так як і Кайло, і буде всім доводити, що він ніпричім, перекладуючи всю вину на Корбаня, із яким ще вчора пянствував і жер з одного корита, там не має ні честі, ані совісті і плював він на людей, бо рахує їх за бидло, а Закарпатців вуйками. О це і є вся Бакая правда, яку йому в очі відверто сказав голова облради.

УД
усім доброго ранку

Не розумію хлопців з так званого люстраційного комітету. Ходяить, як клоуни, влаштовують шабаші на зразок того, що був на УТ-1.... Це добром не завершиться ...Треба закон прийняти і тоді по повній програмі почистити минулу і теперішню владу....

В
Володимир

Народ потрібно слухати інакше він змете вся систему антинародної прокуратури. Маєш гріхи - відповідай перед законом. Громаді потрібно активніше повідомляти про злочини і вимагати найсуворішого покарання. Бандюган у правоохоронній системі повинен отримувати подвійний термін покарання, на загальних засадах його відбування. Скасувати "червоні зони" і все стане на свої місця, будемо жити по закону.

Л
Леонід

Такий висновок має бути і по заступнику Бакаю, котрий був призначений Пшонкою для контролю і кришування всіх контрабандних та інших фінансових потоків у Закарпатті, а зараз перепризначений новою владою, це нахабство.

М
мукачевец

а по мукачевской ратуше будет???)))

А
Антон

А коли буде висновок по касиру Бакаю?

К
Кас

Не спокійно, але працювати буде і надалі, бо цей висновок нічого для прокуратури не значить

А
антіну

не буде спокійно працьовати, має багато неправедних справ .

A
Alex_Uzh

но пипец. порешали называется ))))

А
Антін

не смішіть людей.. Нікуди він не піде і буде спокійно працювати..

Т
толя

перший пішов

Читайте також