Люстраційний комітет Закарпаття одобрив кандидатуру Турока

13
3

Нагадаємо, саме цю людину рахівські активісти сьогодні запропонували на посаду голови РДА.

З самого ранку люди зібралися перед ОДА, щоб висунути свою пропозицію очільнику Закарпатської облдержадміністрації Валерію Лунченку. 

Останній погодився взяти дану кандидатуру на вивчення, однак став вимагати підписів Орисі Кравчук та Сурмачевського. У свою чергу присутній член Люстраційного комітету Закарпаття також наголосив на необхідності висновку ГЛК. 

Саме тому пообіді на засіданні комітету було розглянуто питання кандидатури Турока Віктора на посаду рахівського голови РДА.  Як повідомив чинний керівник комітету Віталій Лазаренко, оскільки до даної кандидатури у ГЛК немає жодних претензій, було дано  висновок про відсутність заперечень щодо його призначення на посаду.  Після цього рахівські активісти, котрі булиприсутні на засіданні, забрали висновок і повезли його до пана Лунченка.

Що ж до самого люстраційного комітету, то він продовжив засідання із розгляду інших кандидатур на посади голів РДА.

Мукачево.net

   

 

Коментарі

С
Свалявщина

Чому Люстраційний комітет мовчить за кандидата Сая ця людина в Сваляві знищела АТП судилась із акціонерами де було зневажено 90 чол підроблені та сфальсифіковані документи протоколів зборів і під час судрових процесів розкрадине атп було продано під місто супермаркету Барва ощ чому Камиш так і клопоче за цю людину бо він в цій схемі гроші заробив

Ч
читачі

перелік є і в інтернеті і в фейсбук. там викладено і статут, про те що висновки носять радше декларативний характер. Шукайте, було б бажання.

ХВ
Хто вони? Люстраційний комітет?

Хто входить у Люстраційний комітет???

Читайте також